reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze sprawy...

reklama
Ale się rozpisałyście:)
Bobo, na nadmiar wody w organizmie najlepsze jest picie dużej ilości wody!
Bietka, dość blisko mam lewiatana i powiem Ci że fajny jest. Dobrze zaopatrzony ale zawsze też pełno ludzi. I wiem że mięcho i wędliny są zawsze świeze. Jeszcze się nie nadziałam na nieświeże.
Anisiaj, uśmiałam się z tych operacji:)))))

Cycki po ciąży chętnie bym sobie zrobiła, ale tyłka nie. Widziałam ostatnio właśnie na tvnie i aż mnie boli:)

Ostatnia edycja:
marta :-D:-D:-D pojechałaś po całości ....
anisiaj a co, że z mamą za rękę to nie, że źle ???? :shocked2::cool2: no mówi teściowa że ma Zosia czekać do czerwca, nauczymy się :tak:;-):-) na 100% :) on nie przyjdzie, on przybiegnie :-)
bobo ja nie stosuje takich specyfików i nigdy nie stosowałam, ale podobno picie wywaru z pokrzyw i są jakieś tabletki hydrominium czy jakoś tak - ale wtedy nie zrobisz 5 godz spaceru, bo gdzie będziesz z Julą sikać :-D

Bobo mój syn chyba tą maturę tak jakoś lajtowo odbiera,miał być na korkach,a nie był.Zobaczymy czy zda maturę,hmm wątpliwe,obym się myliła!!!
Anisiaj wybacz,że jestem taka namolna:zawstydzona/y:!!!A co do tego patentu sternika i samego jachtu,to przecież robiłam dla Was znaczący przelew,hihi!!!

pojde jutro do alpteki i zapytam o cos. a co do sikania to dzis w lidlu widzialam wc turystyczne :-D to sobie kupie i bede wozic ze soba :-D

bietka to by wygladalo mniej wiecej tak

rysunkowe-gruba-gif

bobo :-D:-D:-D bo już mnie brzuch boli ze śmiechu a m patrzy na mnie naprawdę dziwnie:-D:-D

justi mnie też boli jak pomyślę o tym co jej rozcięli i wsadzili brrrrrrrrrr

reklama
Do góry