reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze sprawy...

Anisiaj a no kawał chłopa he he powiadasz komunijna kasa a ta od chrzcin??????????
Bobo już pojechał ale jutro wraca bo auto musi zostac do piątku

reklama
Bobo no nie dokońca bo sie dogadaliśmy i poprostu dala nam kase ale naprawa i tak wyszła drożej bo 150zł musimy dopłacic

Dziewczynki tak rozprawiacie o strojach kąpielowych,więc powiadam wam,że skoro na Rasputię(czyli na mnie)strój jest to i na słonika i hipcia też się znajdzie.Hihi u nas na forum prawie cała zwierzęca menażeria jest!

Bietka fiu fiu Igorek dzielny facecik!
Marta super,że Olinek ma już ząbka!
Anisiaj jak przesyłka?

mój był king-kong bo w wieku Oliego ważył 9060 g :-)

bobo ona była mega tlenioną blondi i zrobili ją na czarno i przeszła wielką zmianę ... odpadła bo bała się chyba zdjęć z pająkiem

6 mamo nooo daje czadu mój syn :)

ja już mam strój proszę tanio-ekologicznie :) :-D
8149132309_dd354f1b96.jpg

bobo fajnie że jest zadowolona, ja nie mam tego problemu, ale nie mam nic przeciwko jeśli kobieta to zrobi - natomiast tłuszcz i modelowanie sylwetki, które można zrobić dietą i ćwiczeniami - nie dziękuję :)

Ostatnia edycja:
cos kojarze. ale jakos specjalnie jej nie zapamietalam

powiedzcie mi kochane jakie tabletki sa dobre na pozbycie sie nadmiaru wody z organizmu. mam tak obrzmiale lydki i wogole ze szok.

Pamietam ja, zrobili z niej czlowieka, a potem ona wrocila do swojego "stylu".

Marta, Bobo z chrzcin m zaklepal sobie na patent zeglarski, bo ma w skarbonce tylko polowe ;)

6mamo, m wpadl tylko na obiad i polecial do poradni, do 21 ma klientow. Kochana na pewno dam znac jak mi sie podoba, obiecuje :)

Bietka, ale to on planuje przyjsc za reke z mamusia, zeby poznac zone?;p

reklama
Do góry