reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze sprawy...

justi też masz blisko lewiatana, jak ja ??? lubisz tam robić zakupy ? u mnie jest maskaryczny :baffled:

reklama
bietka no wlasnie mi sie cos kojarzy ze w c&a widzialam ale nie mierzylam . w h&m mierzylam fajny dwu-czesciowy ale jak kombajn wygladalam i musze miec jednoczesciowy zeby faldy ukryc.
ja tez moge pic kawe obojetnie o ktorej i nic mi sie nie dzieje, spie normalne
justi ja jadlam loda dzis:) a w ogole to byly jaja z tymi lodami. bo bylam z m w castoramie i tam sa lody no i na maszynie napis zeby w bistro zawolac osobe do obslugi maszyny. no i m mowi to idz ja poczekam z julka no to wchodze tam a tam sami kolesie sprzedawcy za lada i zaczelam sie chichrac i wyszlam m namnie patrzy a ja mowie ze ma on isc ze ja nie pojde bo jak to bedzie wygladac jak powiem do kolesia ze chce loda :-D m powiedzial ze jestem glupoli poszedl sam :-D

bobo - :-D:-D:-D:-D:-D uśmiałam się z tych lodów :)
kombajnie puknij się w główkę, jak nie wyjeżdżasz gdzieś na plażę się opalać to kup jednoczęściowy - ale np. jakiś fikuśny , ten w f&F reklamują fajny - może będzie w tesco
w9_summer_1_large_boxes_2_1.jpg

Ostatnia edycja:
Dzien dobry, czy pomoze mi pan zrobic loda?;)

Ja mam caly brzuch w rozstepach, mimo masowania. Juz ma Zosia zapowiedziane,ze cala kasa komunijna idzie na moje operacje plastyczne ;)

Bietka, kapustka ciagle czeka :) czy moj Ziec juz rysuje laurke na powitanie zony?

Marta, ale juz kawal chlopa, no no :)

Zjadlam cztery truskawki, hiszpanskie, to bylo glupie i juz cierpie...

bietka stroj ladny ale trzeba miec do niego cycki i nie miec wylewajacych sie fald po bokach :zawstydzona/y:
marta Julka tez juz spi. m kiedy jedzie?

anisiaj :-D:-D:-D kasa z komuni... :-D
przepraszam czy pomoże mi pan zrobić loda :-D:-D popłakałam się
Twój zięć nauczył się chodzić (prawie -mama musi trzymać za rączkę, czekam na samodzielny kroczek- a co... muszę się pochwalić :cool2:) na przywitanie Zosi, jeszcze mało ??? nie ma zdolności po mamie do rysowania :tak:;-):-)
bobo ale ten strój optycznie wyszczupla, poza tym jak leżysz nic się nie wylewa- a jak chodzisz to wiążesz chustę i po sprawie :-)

Ostatnia edycja:
bietka ale jak pojde na basen to musze wejsc tam itp wiec sie wyleje nie tylko moj tluszcz ale i woda w basenie :-D brawo dla Igorka :)
anisiaj ja tez powiedzialam Julce ze kasa z komuni idzie na operacje mojego brzucha, z chrzcin jej kase podaorwaam ale z komuni nie popuszcze :-D

a ostatnio patrzylam na necie ile kosztuje nowy brzuch . ok 11 tys :szok: kuzynka teraz robila cycki za 16tys

oglądam czasami operacje plastyczne tego chirurga dr szczyt na tvn style- widziałaś bobo jak wygląda odsysanie tłuszczu- a fuj!!!! już mi się odechciało
laserem coś tam pyknąć to ja rozumiem ale pociąć bym się nie dała, teraz ta z top model pośladki sobie robi :-p d.... jej rozcinali ostatnio :blink:

reklama
Do góry