reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze sprawy...

Dobry :)

Melduje sie slon polamany po krotkiej wizycie i jedzeniu w mcdonaldsie. Nie man sily nawet wstac do lazienki, ja nie wiem jak przezyje te 4tygodnie ;)

U lekarza, dal mi wybor co do porodu, powiedzial,ze z ta wada cos moze ale nie musi sie stac. ja sie boje, wiec wybralam cc. Za tydzien ide na wizyte do jakiejs babki, ktora wydaje skierowania na cc do sw. Zofii, mam nadzieje,ze ten tydzien szybko minie. Poza tym mam brac dalej lej, byl zdziwiony, ze mi odstawili, bo to grozilo wczesniejszym porodem. Pogadalismy o badaniach, pogratulowal,ze z moja wada zaszlam tak daleko, bo nie mial pewnosci czy sie usa. Nie mialam usg, jak dotrwam do 25 maja to wtedy mam miec ostatnie takie pod cc z wszystkimi pomiarami, a jak nie to zrobia mi w szpitalu.

6mamo, doszedl przepis? Ale Ci zazdroszcze tej dzialeczki!:)

Bobo, ja tez prosze o przeslanie mi ladnej pogody :)

Smerfie, a widzisz, to u nas odwrotnie, ja nikogo nie zapraszam, bo szkoda mi m, ze bedzie mial tyle roboty. Co do testu, ja pewnie tez bym nie wytrzymala i zrobila jutro ;)

Aga, jak przygotowania do imprezy za tydzien?

Bietka, caly dzien mysle o tym Waszym spacerze, ja tez chce :)

M pojechal z psem do lasu, a ja kwitne przed mtv, ale rozwojowo,co?;)

reklama
Aniś już nie długo :* tez bym wybrala cc , jak tylko zaczęłam myśleć o teście to boli mnie brzuch jak na @

Marta nikt im nie odda tej kasy , nikt nie jest głupi a straszyć więzieniem mogą słyszałam ze grupa ludzi wynajęła prawnika że policja ich zastrasza hehe

Anisiaj super wieści , a co to za babka co do niej idziesz za tydzień ? ginekolog ? ja też Ci gratuluje i wiesz co wróżę że na 100% przetrwasz do 25 maja :) ja chcę synową z czerwca - lubię ten miesiąc , więc Zosiu czekamy do 1 czerwca minimum- teściowa prosi ;-):-)

smefie nie myślimy, do jutra do 6 rano nie myślimy ;-) mnie brzuch napierdzielał tak że szok przed 2 kreskami, więc objaw dobry :-)

teściowa nalega żebyśmy przyjechali - na godzinkę - ku..... nie chce mi się :/ tydzień temu nas widziała :( po co teraz> m się zgodził, więc dam Igorowi owoce jak wstanie i pewnie pojedziemy :no::wściekła/y:

wpadnę w okolicach X factora

jestem
m ogląda skarb narodów więc mogę z wami posiedzieć:)

Aniś nie ma żadnych przygotowań:no:

Bietka u mnie jak i u ciebie pada siompi wieje i do bani

Smerfi ja tez bym pewnie zrobiła:)

Anis to już nie długo będziesz mieć wspaniały prezent na dzień Matki:)

Bietka, tak ginekolog z tego szpitala, gin kazal do niej isc.

Nie jedz nic u tesciowej, to podejrzane,ze Was tak nagle zaprasza ;)

Dziewczyny nie moge urodzic 25 ani 26, bo wtedy sa chrzciny u brata m, wiec bedzie tesciowa i zwali mi sie udawac super babcie. Musze zaciskac nogi i juz ;)

Ostatnia edycja:
aga paskudnie , zimno brrrrrrrrr - nie mogła kurde wcześniej zadzwonić :/ teraz o 17 pojadę by o 18:30 wracać :nerd::baffled:ehhhhhhhhhhhh

anisiaj nic nie jem - rzadko u nich jem, wiesz ja mam rubensowskie kształty wg teścia, więc mi staje w gardle przy ich stole:cool2: zaciskam nogi razem z Tobą :)))) kurcze ale procedury,ale to dobrze świstek w ręku i cc gotowe- bardzo się cieszę , jesteś już spokojniejsza, prawda?
mtv - luzik, odmładzasz się :-D

bietka, No jeszcze nie jestem, dopoki nie bede miec papierka w reku, to niepokoj jakis,jest, ale musze go opanowac. Ostatnio moja tesciowa miala pretensje,ze nie widziala mnie z brzuszkiem, ale przyjechac do nas nie chce, pewnie sie boi,ze bedzie musiala cos pomoc ;) matko, jak ja Ci wspolczuje tego spotkania z Twoja! Brrr

Aga zaciskajcie ;)

reklama
Do góry