reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze sprawy...

Brawo Oli :) Marta a wiesz ze kto znajdzie pierwszy zabek u malucha temu ojciec dziecka powinien kupic cos z biżuterii :)) niech m gna do Apartu :-):-):-)

reklama
Smerfi ja nie jestem aż tak wymagająca powiedziałam zeby mi kupił balerinki bo moje są już na wykończeniu ;-)

Martuś gratuluję ząbka:) Zmieniłaś już mleko i pampersy???

Smerfi nie słyszałam o tym:) Jak tam gril??? czy dopiero przed?

Aga przed czekamy na gosci , oni jak zwykle maja byc o 18 a przyjada o 20 wrrr zostaja do jutra bo u nas jest festyn na wsi hehe to nie lada wydarzenie bo tylko raz do roku cos sie tu dzieje hehe , zrobie jutro jakies fotki to zobaczycie jak wyglada u nas wiejski festyn

Aga jeszcze nie mleko ma nadal bebiko1 a pampersy to dada3 są oki bo Oli ma 7 kg a one sa do 9 te happy są za male no ale musze je zużyc dużo nie zostało./ A Ty zmieniłaś mleko?

kolezanka mi mowila ze jak znajdzie zabka mama to tata ma kupic sukienke jej a jak znajdzie tata to spodnie mama ma kupic tacie.

jestem detka. julka ma takiego brykota na wieczor ze caly dzien mi jedna godzina marudzenia nadrabia..... teraz juz wykapana najedzona w lozeczku usypia ale bez marudzenia sie nie obejdzie hihi

kupilam Julisce dzis w cerfurze taka posciel za 40zl a na allegro 43zl plus przesylka 10zl

45af27020d3f7c52eba6e169cd7b228f.jpg

reklama
Do góry