reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze sprawy...

reklama
Tak co drugie,ale jak robi co drugie oczko słupek,to nabiera jedno oczko łańcuszka na górze,potem kolejny rząd robi normalnie,potem znowu robi co drugie.Wychodzi tak,że są trzy rzędy co drugie oczko i trzy rzędy normalne,które się przeplatają,zanim łączysz ze sobą by robić dół sweterka.W poniedziałek wysyłam tobie sweterek dla Olinka,to będziesz miała wzór.

Ona najpierw robi 61 oczek łańcuszka potem w czwarte oczko licząc od szydełka wkłuwa się i robi normalnie słupki,dopiero w trzecim rzędzie(łańcuszek liczymy jako rząd) robi co drugie oczko.

Ostatnia edycja:
Marta, może innym razem wpadne :-)
6kowa podziwiam za wytrwałość przy szydelku
Bobo, my zaplanowaliśmy m.in. wycieczkę na kopiec, zobaczymy jak z krokami będzie
Smerfetko ale narobilas mi ochoty na karkówka z grilla:-)
Gosiu!!! Jak remont?

Dzień dobry:)

Justi no m siedział

Smerfi miłego grila:)

Marta ja kupiłam buty Oliwi wieczorem jednego dnia a na następny w południe już poszły do reklamacji bo podeszwa odpadła :szok: masakra jedno wyjście do przedszkola

Miłego dnia:)

nie mam weny pisać

reklama
Jestem dziewczynki.
Byłam na małych zakupach i za chwilkę z m i dzieciarami jedziemy na działkę do mojego chrzestnego,będą też tam moi rodzice,hihi będzie grill i piwko i m się oczywiście nieco ożłopie .Czyli morał z tego taki,że dziś mam rolę szofera.
Więc dziś mnie może być mało.
Pogoda u nas cudna,cieplutko i ani jednej chmurki!
Bietka właśnie wstawaj,dawaj tu z kawką z lodami!!!

Miłego dnia dziewuszki!!!

Do góry