reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze sprawy...

reklama
bobo ja miałam na jakiegoś grilla iść ?? czy to nie do mnie było pytanko ??? :zawstydzona/y::sorry:

dobranoc laseczki :*

Wpadam na chwilkę, od jakiegoś czasu mam "nicmisięniechce" i zero weny. Podczytuję was cały czas. Chyba pogoda mi nie sprzyja.
Jutro wyjeżdzamy do kraka, zdam relację wieczorkiem.
6-kowa nigdy nie robiłam ani królika ani kaczki:)
Przez cały weekend nawet raz grilla nie wyjęliśmy!
Anisiaj, trzymam kciuki za jutro!!!!!!!

pierwsza ;)

wczoraj bylam bez humoru czytalam Was ale pisac nie mialam weny , wybaczcie ...

u nas dzis grill , wpadaja znajomi m ich zaprosil i juz o to wczoraj byl dym , kurcze lubie gosci ale to ja musze kolo nich skakac , narobic sie i tyle mojej przyjemnosci , dodatkowo stresuje sie czy @ bedzie czy moze jednak nie , oszaleje do poniedzialku.

Anisiaj &&&&& mega za dzisiejsza wizyte :)

justi bawcie sie dobrze w Krakowie.

bietka ulala romantyczny spacer z m :) fajny avatarek

6mamo doczekasz sie , zobaczysz :*

bobo jeszcze Wam sie nie znudzilo miesko z grilla ?? ja lubie owszem ale raz na jakis czas ale zeby tak ciagle to nie ...

Aga fajnie ze milo spedzilas czas z kolezankami :)

Marta jak spotkanie ze znajomymi , milo bylo ??

MILEGO DNIA :)

reklama
jestem robie kaffe - która chętna?

Smerfi było miło bo to moja koleżanka z podstawówki ;-) i ze średniej byliśmy u nich rok temu na weselu Oli był tak grzeczny

Do góry