reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze sprawy...

reklama
Nie spimy!!!:)

dzisiaj dostalysmy z Zosia 6 za piekne ktg, czekam na leki i wracam spac.

Bietka, ranyyyyy ile on bedzie teraz wart na pilkarskim rynku!!! Poza tym smuci mnie fakt, ze niemieckie druzyny staja sie potega. Hiszpania to rozumiem, bo urodziwi, goraca krew, dobre jedzenie, ale Niemcy???;)

Smerfie, buziak za komentarz na fb ;) to nie tak, ze nie doceniam zainteresowania. Po prostu jestem zmeczona sytuacja, brakiem perspektywy wyjscia, telefonami itp. Pewnie jestem niewdzieczna, ale tak mi sie jakos porobilo,wstret do tel.

Sciskam Was, wracam spac, bo rano boski dr na obchodzie, trzeba wygladac ;)

dzień dobry :)

mój Igor to chyba ma nić porozumienia z Zosią bo wstał o 5:30 na jej ktg :-D:tak:
anisiaj widzę że humorek powoli wraca :) ojej z wypiekami na twarzy wczorajszy mecz ogladałam - ehhhh - obstawiam że mocno skoczy jego cena. No cóż też nie jestem wielbicielką niemieckiej piłki, ale może czas by dominacja barcy i realu się skończyła ???? :rofl2::cool::-) buziak :*

6 mamo jak Szymek ? zasnął po "TAKIM" meczu? lewy jest jego idolem ? czy CR7 nadal????

miłego dnia

I ja się witam!
Anisiaj vel Ranny Ptaszek!!!Buziaki kochana,już wkrótce będziesz wstawać nie tylko o 5:30 tylko nawet wcześniej,ba nawet kilka razy w nocy,hihi.No to cię pocieszyłam!!!
Bietka oj tak Szymona nie można było od telewizora odciągnąć,ja chciałam coś tam oglądnąć,to warczała na mnie męska część mojej rodzinki.Szymon bardziej kibicował hiszpanom,ale i Lewy i CR7 są obdarzeni po równo uczuciami mojego syna.

dzien dobry :)
anisiaj ciesze sie ze pieknie wam ktg wyszlo , oby tak dalej :)
6 mamo no to z Szymonka prawdziwy kibic? koszulki, plakaty buty pilkarsie ma? jaka jego ulubiona druzyna?
ja wzielam na noc tabletke bo cos mnie tam po tym zebie bolalo. cala noc pieknie przespalam i nic mnie nie boli. oby tak juz zostalo hehe
milego dnia wszystkim

Bobo Szymek lubi Borussia Dortmund,Paris S(nie potrafie napisać),Real Madryt i Baecelona.Plakatów już nie ma bo Franc podarł,ma jakieś karty,koszulki chyba mu kupię a buty korki są u nas piekielnie drogie.No i chodzi na piłkę nożną do szkoły.

reklama
6 mamo a z polskich drużyn? lech poznań ??? ;-)

bobo miejsce po usunięciu może pobolewać- bobo eee tam do d.....y - po prostu nie dostrzegasz "piękna" polskiej piłki :cool::-D

Ostatnia edycja:
Do góry