reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze sprawy...

reklama
Jestem,jestem.
Zawieszki zrobione i czekają na wysłanie.
Dziś lubuski nfz podniósł mi ciśnienie,bo konował balneolog nie zakwalifikował moich synów(Karol i Franek) do leczenia sanatoryjnego,k.u.ź.w.a mimo tego że rok temu na te choroby byli w sanatorium.Przyjdzie tylko pismo od nich to im pocisnę takiego okrutnika,że będą błagali mnie abym zechciała wyjechać!!!A oprócz tego zamiast dać odpowiedź w ustawowym terminie czyli w ciągu miesiąca to minęły właśnie dwa miesiące.Czas miałam zamrożony,nigdzie nie robiłam rezerwacji,bo nie było wiadomo kiedy wyjazd.Szlag mnie trafi a tu się okazuje,że nie będzie wyjazdu.C.h.o.l.e.r.a gnoje jedne gmachy jak pałace to sobie potrafią budować!!!
Mam takiego nerwa,że zaraz za darmo m przegryzę tętnicę!!!:wściekła/y:

6mamo a moze dlatego ze byliscie w tamtym roku to w tym Wam sie nie nalezy ? nie wiem nie znam sie tylko teoretyzuje

bobo zakupy w lumpie sie udaly ??

reklama
6 mamo a taki miałaś opanowany głos przez telefon :rofl2::cool2: :-) kochana spokojnie, szkoda nerwów, wysmaruj im takie pismo że szok, niech klawiatura się zapali

bobo kupiłaś coś

normalnie forum przymiera ... :-D:-D:-D

Do góry