reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze sprawy...

Anisiaj witaj kochana!!!Trzymaj się,tak niewiele zostało.
Bobo dzielna z ciebie dziewczynka!!!

Dziewczynki kupiłam sobie w sklepie sałatkę makaronową,zjadłam pół i coś mi chrzęści w zębach i co...a tu kawałek szkła(a sałatka w szczelnie zamkniętym plastiku była)!!!:szok:M teraz idzie z awanturą do sklepu.

reklama
Jestem i ja. Miałam psiapisiółkę na kawce. Kubek wyspał się w dzień 1,5godz więc nie ma zamiaru iść spać, a my jutro mamy wizytę w wodociągach i dość wcześnie muszę wstać.

Bobo to nie wina sklepu(INTER MARCHE),ale m wrócił i oddali kasę.
A o dentyście boję się nawet myśleć,bo na wizytę z NFZ czeka się niemalże latami,a poza tym byłam kiedyś to rwała mi zęba niby ze znieczuleniem,to jeszcze ponad 30 minut,konowały brrr.A prywatnie chwilowo mnie nie stać.

bobo odmeldowują się dziewczynki ;-)
dzięki za nowe wieści na g :cool2::rofl2:

justi powodzenia jutro w tych wodociągach ;-) ja mam miłe wspomnienia, u nas fajne babki pracują w krak

6 mamo
a Ty już odpoczywasz ? chłopaki śpią ?

6 mamo to fakt ze gdyby byl latwiejszy dostep na NFZ to ludzie wiecej by chodzili i leczyli zeby. a prywatnie to tyle kasy idzie ze szok. ja dzis za rwanie 8 dalam 200zl. na szczescie samo rwanie trwalo 2 min. nawet nie wiedzialam kiedy hihi.

no 2 minuty i 200 zł :-D czemu nie zostałam dentystą :)))

ogladam mecz borussia -real madryt - nasz Lewandowski strzelił gola:)

bietka no kase trzepie taki dentysta . gabinet ma w bloku to lokal ma od spoldzielni wiec duzo za pewne nie placi. ogolnie ci co maja swoje prywatne gabinety to kasy trzepia.

reklama
Do góry