reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze sprawy...

u nas bardzo chetnie daja kredyty pod hipotekę bo maja zabezpieczenie ale odliczaja Ci od dochodu wszystkie wydatki i patrza czy bedziesz w stanie go splacic co do wynajmu to tu na to nie patrza tak bardzo bo przeciez nie zawsze mozesz miec najemcow a kredyt trzeba splacac. wczoraj taka decyzje podjelismy musimy sprobowac bo jak zajde w ciaze i urodze to bedzie nas troje albo wiecej ;-) na utrzymaniu wiec wtedy moze byc gorzej z kredytem, zobaczymy co ma byc to bedzie.
Jade na przeglad buuuu mam nadzieje ze do niczego sie nie przyczepia bo oni sie wszystkiego czepic potrafia chociaz moj samochodzk jest ok ale zawsze sie stresuje hehe

reklama
no tu masz racje kochana my tez braismy kredyt w sumie to juz w ciazy byłam ale nikt nie wiedział i dochód nam liczyli na dwoje :tak:

Bobo idziemy dziś na spacer? moze cytadela co?

Ostatnia edycja:
Witam:) u nas w końcu piękne słoneczko, wczoraj niby też był ładny dzień ale zimny wiatr był okropnie.
Smerfetko, wszystko zależy od dochodów, bo czasami rata 1000 euro kredytu jest malutką częścią dochodu i bank przychyla się do kolejnego kredytu. Kiedyś jak pisałaś o domu w którym mieszkacie, to wydawało mi się że jest duży:)
Marta, przyłączam się do was do spaceru:)
Każdej chorowitce zdrówka!!!!
Gosia, wracaj już do nas, wystarczy obijania:)
Wstawać pozostałe śpiochy!!!! :)

Marta, ja raz kupiłam strój na allegro, i okazał się za krótki. Nie odsyłałam bo nie kosztował aż ta dużo i szkoda było zachodu. Czasami fajne są w galerii jakimś tk maxie, itp. za podobne pieniądze.

Ostatnia edycja:
I ja się witam!
Szkoda,że nie mieszkam bliżej Poznania to też bym z wami na spacer poszła.Ach piękne to wasze miasto,jest gdzie chodzić i co zwiedzać.Kurczę poważnie chyba zacznę myśleć o przeprowadzce.

Aguś zdrówka i wytchnienia!!!
Justi a jak wasze zdrówko???
Małgosiu tylko mi ciebie brak,ciebie brak!!!Rudi Schuberth - I tylko mi ciebie brak... - YouTube
Bietka haaalllooo kawę z lodami poproszę:-).

Ostatnia edycja:
Dzień dobry:)

My z Kubusiem już po spacerku do przedszkola i z powrotem, myślałam że nie wrócę:(

Kinia powodzenia:)

Martuś najważniejsze że się dobrze rozwija Oliś:)

Justi jak Kuba???

Miłego dnia:)

reklama
dzień dobry

opóźnienie wynika z tego żnie mogłam zalogować się na bb :confused:

kawa-w-filizance.jpg
6 mamo

dziś bez lodów :))))))))) dieta :-D

u nas piękna pogoda :)

smerfie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Do góry