reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze sprawy...

6-kowa, mnie dalej przeziębienie trzyma, ale biorę jakieś gipexy i musi w końcu przejść
Aga, Kubuś ok, dziękuję. A Ty biedulko może faktycznie idz do dobrego lekarza????bo tak nie możesz się męczyć!
Bietka, witaj!!!!

reklama
ja juz wrocilam ufff samochod przejrzany, sprawny i na rok spokoj hehe

justi ja pisalam anisiaj ze nie wyobrazaj sobie ze to duzy dom tylko maly heh taki szeregowiec na dole salon kuchnia lazienka a na gorze 2 sypialnie i to ze skosami ok fajnie to wyglada ale praktyczne nie jest wogole , ogrodek mamy ale zabudowany scianami z kazdej strony ja sie smieje ze to takie getto ale ok jest gdzie posiedziec grila zrobic i wogole a teraz jest do sprzedania dom ktory widze od siebie z salonu sasiaduje z naszym i jest duzy wolno stojacy i z ogrodem i tak sie napalilismy ale trzeba jeszcze kredyt zalatwic bo 279 tys euro plus ok 40 tys euro kosztow notarialnych i rejestracji nie mam w banku heh cos tam na remont sie znajdzie , to ten domek HUIS TE KOOP STEKENE a moj domek to ten na 3 zdjeciu widac kawalek dachu

smerfie super ten domek, jedynie płytki w kuchni mi się nie podobają, ale wiadomo, że powoli coś byście mogli tam zmienić :)
a jakie łoże w sypialni - hmmmmmmmmmmm :-)

bietka mi sie duzo wiecej rzeczy tam nie podoba heh np lazienka paskudna odrazu do wymiany i plytki w kuchni na scianach i podlodze ale zobaczymy najpierw musze zalatwic kredyt a pozniej bede sie tymi brzydkimi rzeczami martwila

Smerfetko, super ten domek!!! bank na miejscu wyliczy wam zdolność kredytową?
My też próbujemy wyliczyć tak na oko, ile nas będą kosztować różne rzeczy. Bo czas możliwe że nagli....napiszę wam na g.
I też będziemy robić po najmniejszej linii oporu żeby kasy wystarczyło.

tak bank wylicza na miejscu zdolnosc kredytowa ale jak sie trafi fajny pracownik to moze podpowiedziec jakies rozwiazanie np ja myslalm ze moze wzisc wiekszy kredyt ,splacic ten i kupic tamtem nie wiem, w Belgii jest tylko jeden problem w bankach strasznie dlugo czeka sie na spotkanie w sprawie kredytu w baku masakra czasami moze to trwac nawet 2-3 tyg :(

bobo ja tez robie dzis pierogi mmmm z miesem mniammm

reklama
Do góry