reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze sprawy...

reklama
Bobo mam chęć na basen i po chorobie chyba się wybiorę,tym bardziej,że mam bardzo blisko około 500 metrów.

A wiecie przed chwilką nakrzyczałam na Franka,bo mi rozwalał moje włóczki,a on do mnie powiedział *****.Więc zapytałam się jak on się wyraża i poprosiłam aby nie wrzeszczał.Więc on do mnie mówi zamknij mojde.Kurczę w pierwszej chwili śmiać mi się chciało,ale potem szczena mi opadła.Skąd on to bierze takie wyrażenia,my do siebie tak nie mówimy.

http://www.slowianka.pl/obiekty/basen_rekreacyjny.html To nasz basen

Ostatnia edycja:
marta chyba powinnas poszukac nowego stroju bo ten nie bedzie dobry chyba, popatrz na rozmiarowke . musisz miec rozmiar M a to jest dla malych cyckow a Ty masz chyba wieksze?

reklama
Do góry