reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze sprawy...

reklama
PIERWSZA!!!
Dzień doberek dziewuszki!!!
Franek postanowił nie spać,więc obudził mnie i usiłuje obudzić braci.
U mnie na razie ładne słoneczko,czuję się znacznie lepiej,ale katar się włączył.

Miłego dzionka!!!

a ja witam sie trzecia z kawka :)

u mnie ladne slonko ale chlodno a ja dzis mam zamiar sprzatac ogrodek chociaz troszke reszte skoncze w poniedzialek bo mam wolne ;)
m ma dzis urodziny ale gosci nie bedzie mamy ten weekend dla siebie ;-)

Lece polacac na odkurzaczu i ogarnac domek , bede do Was zagladac :)

MILEGO DNIA BABECZKI

dzien dobry :)
milego dnia wszystkim

marta dawalas Olinkowi kaszke? ja dzis Julce dam. to sie robi z mlekiem mm i dodaje sie tej kaszki. kupilam z bananem.

Ostatnia edycja:
Dzień dobry:)

Dziś mnie będzie mało mój bolący problem wrócił i czuje się fatalnie ani siedzieć ani stać ani leżeć a tyle miesięcy był spokój:(

Smerfi wszystkiego najlepszego dla m:))

Bobo ja daje Kubie kaszkę bananową np 180 mleka mu robie i do tego 4 miarki kaszki i to jest takie w sam raz żeby przez butelkę wypił

miłego dnia :))

a czemu po 6? sa od 4 miesiaca kaszki takie co sie z mm robi bezglutenowe wiec chyba nie szkodza hihi
aga ja chce wlasnie tak dzis julce zrobic. zobaczymy czy zje hihi.

Hej Dziewczynki!
ja dzisiaj uciekam trochę "ćwiczyć" na budowie:) Musimy poprzekładać jakieś deski, bo od pon. regularne prace ruszają.
U nas pochmurnie:/
6-kowa zdrówka!
Smerfetko, to wykorzystajcie wolny czas:) i poleniu****cie też troszkę:)
Marta, mnie fitnes bardziej odpowiada od zumby.
Miłego dzionka dla każdej!!!!!!!

reklama
Bobo kaszki mu daje ale mleczno ryżowe one mają już mleko modyfikowane zalewa sie je tylko wodą. A kaszke taką normalną dla dzieci bede dawac po 6 miesiącu

Do góry