reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze sprawy...

marta ja Julce taka kupilam i to sie robi z mm.
bobovita_kaszka_ry_owa_z_bananami_po_4_miesi_cu_180g.jpg

a Ty jaka masz? ze mleka sie nie daje? jak mu dajesz? raz dzinnie?

reklama
Ja daje mniej więcej tak
5-6 mleko
9-10 mleko
13-14 obiadek
17 kaszka mleczno ryżowa z owocami
20 mleko bądź mleko z kleikiem
1 w nocy - mleko

Tak Oli je

dzień dobry :)

witam weekendowo

dostałam sms od anisiaj, : nie może wejść na bb bo skończył się jej limit neta na ten miesiąc, leży pod kroplówką - od jutra leki i obserwacja - całuje WAS MOCNO

ja muszę troszkę posprzątać :sorry: ale mam lenia... ale kurde chyba coś zrobię bo znowu mi bobo od leni wyjedzie :-D

Bietka dzięi kochana a jak Iguś jak noc?

laski co kupic dziecku na 2 urodziny ? nie drogiego ale nic nie różowego bo jaj mama nie nawidzi tego koloru a dziewczynka ubierana jest na chłopca ma samochody i w ogóle

reklama
zapodalam sobie dzis nowe cwiczenia i padam........ nie zrobilam calego bo juz ledwo zipialam hihi po tych co robilam do tej pory nie bylam tak zmeczona i upocona co po polowie tych :eek:

marta ja mam zawsze problem z prezentami. moze kup jakas ksiazeczke?

Do góry