reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze sprawy...

reklama
witam juz weekendowo :)

ale jestem wsciekla , cos mi sie stalo z karta od tel nie moge nigdzie zadzwonic , napisac nic nie dziala :( przekladalam do innego tel bo myslalam ze to tel a tu dooppaaa wrrrr jutro czeka mnie wizyta u operatora ....

anisiaj kochana dlatego nie odpisalam Ci na sms , przez ta cholerna karte :(

bobo ja tez nigdy nie widzialam mydla w siatce hehe smiesznie wyglada

marta to do piatku opieka a co potem zwolnienie na siebie ?

justi, bietka lece na g poczytac:)

aga ja chyba jestem wyjatek bo nie jadam lodow hehe

jestem info na g ;-)

bobo u mnie było mydło w siatce :)
co do Twojego linka - cieszę się że ja rodziłam po ludzku i mam dobre wspomnienia :) wiele sytuacji jest przerysowanych moim zdaniem, utrało się że polska służba zdrowia to dno i tak każdy powtarza a patologia- na której leżałam i porodówka- opieka - dla mnie LUX i to na NFZ,

smerfie witaj weekendowo :*

marta miłej zumby :) spal troszkę kalorii za mnie - hehehehehe :)

edit: kochane głowa mi pęka... zażyłam ibuprom - wykąpiemy szkraba, zaczniemy rozmowy z m - mam dziś zaćmienie na TVN :)))

wpadnę jutro - muszę ochłonąć :)))

wszystkim miłego wieczorku :* ;-)

Ostatnia edycja:
jestem detka, m poszedl na 15 do pracy pozniej poszlam z julka na spacer i zakupy spozywcze wrocilysmy i sprzatalam a julka miala takiego brykata ze myslalam ze oszaleje. wykapalam ja nakarmilam i poszla spac. kreci sie co prawda jeszcze ale w koncu cisza nastala hihi:) robie wlasnie obiad dla m na jutro do pracy

Mnie chyba przeziębienie dopadało, bo karat mam okropny a w nocy zimno mi wywaliło. Ja jestem padnięta, ale młody wyspał się w aucie, więc długi wieczór przed nami.
Smerfetko, ja uwielbiam lody :tak:

reklama
jestem kochane po zumbie padam na pysk jeszcze mały cały czas m plakał i jak wparowałam to nakarmiłam go i uśpłam teraz śpi a ja jem kolacje. zjem pójde pozmywac i nadrobie was na g

zapomnialam wam napisac ze jak bylam u lekarza to przyszedł chłopak z różyczką mam nadzieje ze Oli mi nie zlapie

Ostatnia edycja:
Do góry