reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

Bietka ja też teraz mam samsunga dotykowego i jakoś się przyzwyczaiłam a ta nokia była taka śliczna z wyglądu:-D ja potrzebuję telefon żeby wysłać smsa zadzwonić i bardzo chciałabym mieć dostęp do was z telefonu a za niedługo kończy mi się umowa i będe mogła wymienić telefon

reklama
Jestem, gotowałam szybki obiadek.
Aga, nokia ma windowsa 8- jak dla mnie dramat
Anisiaj, nie zdąrzyłam zdać wieści:) jak Bietka mnie uprzedziła. Coś ta Zosia cioci nie słucha:))))

bietka tak wlasnie myslalam ze lepsza bedzie ta pol-ang bo oni po angielsku "mysla" i czytaja wiec chyba ta lepsza. a co jak ktos jeszcze im da biblie? a nie mam jak sie dowiedziec kto jaki prezent daje :(

Bobo mnie się ta pierwsza podoba:)

Wiecie jaki numer chciałam zamówić Oliwii tą sukienkę co wam pokazywałam babcia dała mi pieniądze na nią patrze chce zamawiać a tam nie ma rozmiaru na Ole pisałam do nich to mi odpisali ze będzie za 3 lub 4 tygodnie:(((

reklama
aga ja wczorak bylam w TK MAXie i jakie tam sa sliczne sukienusie. wlasnie na takie okazje i ceny nie takie zle jak za taka sukinke. moze u was gdzies jest w poblizu ten sklep?

Do góry