reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze sprawy...

reklama
Pompa z tym fenoterolem rozkurczowym.

Chyba go namowie, zeby wzial jakis film na laptopie i udamy, ze to kinowa niedziela w domu ;)

A Wy co dzis porabiacie?

Justi, Zoska Ci pozazdroscila imprezy ;)

6mamo, molestuj molestuj:) udanego wypadu, zazdrochaaaa!:)

Anisiaj hi hi nie ma jak to niedziela nudy.... mam rozłożone łóżko m leży i gra w gre na kompie, Oli śpi w łóżeczku a ja wpieprzam czekolade bo bez życia jestem... obiad mam od wczoraj i ogónie syf w chacie

My trochę odespaliśmy u teściów. Gdy Kuba się obudził mama m przyszła po niego i się nim zajęła żebyśmy mogli jeszcze pospać.
Marta, też jestem nie do życia, w dodatku pogoda do bani:/ a miało być tak pięknie dzisiaj. Mieliśmy iśc na spascer, ale znowu dość mocno wieje. WIęc póki co kawa:)

reklama
Ja bym poszla, wszystko jedno gdzie, ale szlabym przed siebie ;)

Ej, sami chlopcy w brzuchach na oddziale. Niech Igi pamieta, ze ma konkurecje ;)

Kaza mi chodzic z ta pompa na wieszaku, sikam do sloika, staroscccccc

Mam 3 wesela w tym roku, oddam w dobre rece ;)

Do góry