reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Dzień dobry:)

Anisiaj odpocznij kochana, nie stresuj się a na pewno będzie dobrze, trzymajcie się dziewczynki

Marta tak strasznie mi przykro że Olinek tak cierpi, miejmy nadzieję że to nic poważnego a z drugiej strony jak jest temperatura to znaczy że organizm się broni przed czymś

Gosia pewnie ze będziemy tęsknić zazdroszcze ci tego remontu bo u mnie też wszystko w boazerii feeee

WItajcie laseczki, szybko was ogarnęłam i po części odpisuję:)
Zosia!!!!!! ciotki nie było tylko jeden wieczór a Ty tu takie numery odstawiasz!!!!!! o mało zawału nie dostałam!!!!
Wesele super:-) póxniej powybieram fotki i coś wrzucę:)
Marciu, zdrówka dla Olinka!!!!
Reszta na g.

Dzień dobry dziewczynki!!!
Martuś oj namęczy się twój synek,oby szybko przeszło malutkiemu!!!Zdrówka!!!
Małgosiu oczywiście,że zatęsknimy,a u mnie w całym przedpokoju jest boazeria,ale zerwać nie mogę bo to mieszkanie rodziców.
Anitko odpoczywaj ile wlezie,ale i ja pomolestuję ciebie trochę sms-ami,hehe będziesz mnie mogła w odwecie pozwać o stalking:-D
Bietka jako przyszła teściowa Zosi nie obijaj się i weź się do roboty już teraz.Bo za dobra jesteś skoro panna Zofia już teraz się na świat pcha!!!

Dziewuszki ja za chwilkę z rodzinką wybywam na wycieczkę z rodzinką nad jeziorko,jest tak cieplutko 17 st na plusie.
Tak więc miłego dzionka!!!

reklama
;) grzecznie siedzi, zna juz dobrze slowo tesciowa, wie co czuje mama kiedy je slyszy ;)

Obiad czadowy,wszystko czego nie lubie na dwoch talerzach. Rosol, gotowana kura, ryz i zielona fasola a do tego ciasto drozdzowe, ktorego tez nie lubie ;)

Nie moge sie wymyc, zmienic bluzki, bo mam juz 3 pompe. Bede mega napompowana ;)

Ja tylko o sobie, bo jak ktos kiedys rzekl, lubie jak wszystko sie kreci wokol mnie ;) w szpitalu leze, zeby byc w centrum uwagi. Kto mnie pobije?;) moze smerf trojaczkami? Albo bobo wyznaniem, ze frytki sa do dupy?;)

Oj jakbym zjadla frytkiiiiiii

Ostatnia edycja:
Do góry