reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze sprawy...

reklama
Dzień dobry:)

Anisiaj odpocznij kochana, nie stresuj się a na pewno będzie dobrze, trzymajcie się dziewczynki

Marta tak strasznie mi przykro że Olinek tak cierpi, miejmy nadzieję że to nic poważnego a z drugiej strony jak jest temperatura to znaczy że organizm się broni przed czymś

Gosia pewnie ze będziemy tęsknić zazdroszcze ci tego remontu bo u mnie też wszystko w boazerii feeee

WItajcie laseczki, szybko was ogarnęłam i po części odpisuję:)
Zosia!!!!!! ciotki nie było tylko jeden wieczór a Ty tu takie numery odstawiasz!!!!!! o mało zawału nie dostałam!!!!
Wesele super:-) póxniej powybieram fotki i coś wrzucę:)
Marciu, zdrówka dla Olinka!!!!
Reszta na g.

Dzień dobry dziewczynki!!!
Martuś oj namęczy się twój synek,oby szybko przeszło malutkiemu!!!Zdrówka!!!
Małgosiu oczywiście,że zatęsknimy,a u mnie w całym przedpokoju jest boazeria,ale zerwać nie mogę bo to mieszkanie rodziców.
Anitko odpoczywaj ile wlezie,ale i ja pomolestuję ciebie trochę sms-ami,hehe będziesz mnie mogła w odwecie pozwać o stalking:-D
Bietka jako przyszła teściowa Zosi nie obijaj się i weź się do roboty już teraz.Bo za dobra jesteś skoro panna Zofia już teraz się na świat pcha!!!

Dziewuszki ja za chwilkę z rodzinką wybywam na wycieczkę z rodzinką nad jeziorko,jest tak cieplutko 17 st na plusie.
Tak więc miłego dzionka!!!

reklama
;) grzecznie siedzi, zna juz dobrze slowo tesciowa, wie co czuje mama kiedy je slyszy ;)

Obiad czadowy,wszystko czego nie lubie na dwoch talerzach. Rosol, gotowana kura, ryz i zielona fasola a do tego ciasto drozdzowe, ktorego tez nie lubie ;)

Nie moge sie wymyc, zmienic bluzki, bo mam juz 3 pompe. Bede mega napompowana ;)

Ja tylko o sobie, bo jak ktos kiedys rzekl, lubie jak wszystko sie kreci wokol mnie ;) w szpitalu leze, zeby byc w centrum uwagi. Kto mnie pobije?;) moze smerf trojaczkami? Albo bobo wyznaniem, ze frytki sa do dupy?;)

Oj jakbym zjadla frytkiiiiiii

Ostatnia edycja:
Do góry