reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Pompa z tym fenoterolem rozkurczowym.

Chyba go namowie, zeby wzial jakis film na laptopie i udamy, ze to kinowa niedziela w domu ;)

A Wy co dzis porabiacie?

Justi, Zoska Ci pozazdroscila imprezy ;)

6mamo, molestuj molestuj:) udanego wypadu, zazdrochaaaa!:)

Anisiaj hi hi nie ma jak to niedziela nudy.... mam rozłożone łóżko m leży i gra w gre na kompie, Oli śpi w łóżeczku a ja wpieprzam czekolade bo bez życia jestem... obiad mam od wczoraj i ogónie syf w chacie

My trochę odespaliśmy u teściów. Gdy Kuba się obudził mama m przyszła po niego i się nim zajęła żebyśmy mogli jeszcze pospać.
Marta, też jestem nie do życia, w dodatku pogoda do bani:/ a miało być tak pięknie dzisiaj. Mieliśmy iśc na spascer, ale znowu dość mocno wieje. WIęc póki co kawa:)

reklama
Ja bym poszla, wszystko jedno gdzie, ale szlabym przed siebie ;)

Ej, sami chlopcy w brzuchach na oddziale. Niech Igi pamieta, ze ma konkurecje ;)

Kaza mi chodzic z ta pompa na wieszaku, sikam do sloika, staroscccccc

Mam 3 wesela w tym roku, oddam w dobre rece ;)

Do góry