reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze sprawy...

Marta, dałaś czadu :) ale jutro będą zakwasy ;)

Dziewczynki, mam pytanie na g, zwłaszcza do Kingi, bo ona się zna na temacie

Dziękuję Wam za podsyłanie mi postów na priw, rozczulacie mnie tym :) jestem na g, więc troszkę z Wami posiedzem bo leżę z lapkiem, a rodzice coś sprzątają

kinga, proszę bardzo
taleta_444.jpg

reklama
Nie no mój m jest jedyny mówię do niego ze Kuba ma mało zdjęć w porównaniu ze starszymi a ten do mnie że pomiesza się z Oliwii i będzie ( bo na zdjęciach są jednakowi jak Oli była mała:)

Aga ja wiem ze na zeby kataru nie ma ale goraczka co? bo ostatnio jak był mega chory to gorączki nie było. Ja jestem załamana i boje sie każdego chorubska dopiero co antybiotyk skończył. 2 ty temu
Anisiaj dałam ale waga stoi- dzis sie warzyłam ...

i wiecie co szlak by to tafił na zumbe chodzi moja kadrowa z firmy pinda jedna ta co dzwoniła zeby mi powiedziec ze mnie zwalniaja bo w ciązy jestem wr....

Martuś no żebyś problemów nie miała:(

a jeśli chodzi o Olinka to kiedy zmieniasz pediatrę??? martwię się żeby ci go pinda chorego nie zaczepiła bo masz teraz jakoś szczepienie???

reklama
Do góry