reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze sprawy...

ciekawe jaką sałatkę i koreczki serwuje bobo dziś
6 mamo - o tak marzenie- wizyta teściowej i test białej rękawiczki + magda gessler w jednej osobie :-D:-D
jak kamilka ???? pierwsze art. higieniczne zakupione ??? dobrze się czuje ?

smerfie, ja to leń i na myjnę oddaję, mam chłopaków fajnych - bez fakturki za 40 zł wszystko zrobią :-D:rofl2:

anisiaj kurcze jeszcze ciut ciut i będziecie śmigać we 4 na spacery :) my własnie obaczajmy miejsca na spacery dla wózka i psa :)))))))) zadrocha, po jakiegoś kwiatka i noża muszę skoczyć, bo nie wypada na parapetówę bez tego- ale dzięki tobie - teraz wszystkim na prezent kupuję - nóż szefa friskars:)))))))) i są zachwyceni !!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
czy jest ktoras chetna zeby sprzatnac moj dom ??? hmmm tak myslalam ze nie to ide zrobic to sama :-:)-:)-(

bobo uuu wizytacja tesciowej powazna sprawa hehe a co kupilas w koncu dla m ?

bietka idz na parapetowke i baw sie dobrze a brat napewno sobie da rade z Igim ;)

co macie dzis na obiadek ? ja poszlam na latwizne i dzis frytki i paluszki rybne :laugh2:

Moj m ma urodziny w nastepna sobote i nie wiem co mu kupic chcialam kupic mu bilet na gokardy ale trzeba miec ze soba badania lekarskie a jak mu powiem to nie bedzie niespodzianki i musze wymyslec cos innego , napewno zaprosze go do jego ulubionej chinskiej restauracji aaa i to bede moje dni plodne wiec :-D:-D:-D chociaz moj m ostatnio mowi ze juz ma przesyt seksu , co za facet :-D

Dzień dobry:)

Smerfi śliczny komplet, bardzo chętnie pożyczę adres ci wyśle na pw:) dziękuję:)

Bietka Igi będzie pod dobrą opieką, a ty baw się dobrze:)

Bobo teściowa.... mimo wszystko miłego dnia:)

6 mamo jak młoda kobieta się czuję???\

Anisiaj 8 miesiąc gratulacje:))) mnie zzo też cholernie bolało i jak już się w końcu wkłuli to aż mnie cofło a nie powinnam się ruszyć

Anisiaj,Bietka,Aga Kamilka czuje się dobrze,dużo na ten temat rozmawiałyśmy,poza tym w szkole mają co jakiś czas takie zajęcia pt''Między nami kobietkami''.A wczoraj mówiła,że musi sobie kupić inne podpaski,bo te co ma to ją gryzą.
A pozostałe dzieci ok,czują się dobrze-dziękuję!!!
Kinga ja sprzątnę twój dom,ale przenocujesz mnie i pooprowadzasz potem trochę po okolicy,uwielbiam zwiedzać.

Zapomniałam napisać,że jestem coraz bardziej dumna z mojego Michała,bo wczoraj kumpel ciągną go na chlanie a mój prawie idealny syn został w domku.

kinga poproś anisiaj to Ci wyśle tego "miłego" pana do sprzątania :-D
co do prezentu to ja mam zawsze problem :/ a co on lubi ???? może jakiś sweterek wiosenny, t-shirt ? perfumy albo idżcie na masaż dla dwojga a potem :) wiadomo co po takim wstępie :)))))))))))

hej laski ja już po zumbie 2 g to za dużo jak dla mnie,, mały budził sie w nocy ma gorączke 38,1 zbijam mu nurofenem poza tym zapchany noseek - ja sie wykończe :-( moze to na zeby

reklama
Do góry