reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

Marta, dałaś czadu :) ale jutro będą zakwasy ;)

Dziewczynki, mam pytanie na g, zwłaszcza do Kingi, bo ona się zna na temacie

Dziękuję Wam za podsyłanie mi postów na priw, rozczulacie mnie tym :) jestem na g, więc troszkę z Wami posiedzem bo leżę z lapkiem, a rodzice coś sprzątają

kinga, proszę bardzo
taleta_444.jpg

reklama
Nie no mój m jest jedyny mówię do niego ze Kuba ma mało zdjęć w porównaniu ze starszymi a ten do mnie że pomiesza się z Oliwii i będzie ( bo na zdjęciach są jednakowi jak Oli była mała:)

Aga ja wiem ze na zeby kataru nie ma ale goraczka co? bo ostatnio jak był mega chory to gorączki nie było. Ja jestem załamana i boje sie każdego chorubska dopiero co antybiotyk skończył. 2 ty temu
Anisiaj dałam ale waga stoi- dzis sie warzyłam ...

i wiecie co szlak by to tafił na zumbe chodzi moja kadrowa z firmy pinda jedna ta co dzwoniła zeby mi powiedziec ze mnie zwalniaja bo w ciązy jestem wr....

Martuś no żebyś problemów nie miała:(

a jeśli chodzi o Olinka to kiedy zmieniasz pediatrę??? martwię się żeby ci go pinda chorego nie zaczepiła bo masz teraz jakoś szczepienie???

reklama
Do góry