reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

heheheh bobo, to jak większość Polaków na takich wyjazdach. Z nami była grupka, która lała wino do plastikowych butli ;) aaaa najlepsze były laski z Kutna, które przyjechały na inny turnus, jedna uczyła się skakać do basenu, a była wieeeelkaaaa i raz skoczyła i drze się na cały hotel "ale jebłam na blachę!" ;P

reklama
bobo, anisiaj :-D:-D:-D:-D byłam na paru wakacjach all -inc ale nie miałam takich przygód
wypas - sushi :-p;-)

paznokcie mi schną :)

Wasze zdrowie
bialego.jpg

ze mna w turcji byla Pani Agnieszka, ktora przyjechala z synem i syna kolega. oni tez z wawy. no i pani agnieszka w pierwszy dzien sie napila i tylek przez balko wystawila :-D moj ojciec to widzial i siedzial cicho bo mowi co sie bedzie odzywal ze widzi tylek goly jak wisi z balkonu ( bo ona to w swoim pokoju zrobila) na 3 pietrze wystawial tylek jakby chciala kupe zrobic) bo jeszcze by pomysleli ze ojceic ma od tego goraca z glowa :-D ale pozniej juz Pani agnieszka byla grzeczna. stwierdzilismy ze musiala odreagowac. przyleciala z synem mieli all inculisive a syn nie jadl w hotelu musiala mu dawac kase pytac go o wszystko chciala jechac na wycieczke to syn jej powiedzial ze pojedzie jak da mu kase. a ona go sluchala moze nie chciala dymu przy nas robic. pozniej sie z nia skumpolowalismy. spoko babka byla

Bobo u mnie rosół to podstawa, nie mam pomysłu co na drugie a musi to być coś co przygotuję wcześniej żeby długo nie trzeba było czekać jak wrócimy z kościoła

Anisiaj ale ludzie mają kulturę....

No to w temacie-wybieramy wakacje, akurat mielismy kase z jakiejs premii, m mowi"bierzemy lepszy hotel, to nie bedzie burakow". Hotel w Grecji, 5 gwiazdek czyli na nasze 4. Pierwszy wieczor, siedzimy na tarasie i slychac darcie mordy "o ela, ela dotknij mego przyjaciela";)

A tak swoja droga, pamietacie te hity-a ja bede Twym aniolem, cos tam dalej, albo bania u cygana, bania u cygana do ranaaaa.

Alez to byla lipa!

Aga, proponuje krem z pomidorow, piers ala ja ;), zapiekane pyrki i surowke z selera. Przystawki sledz w jablku, jakies 2-3 salatki, ze 2 pieczone miesa do tego salatka chrzanowa, plus ciasta. Ja bym byla zachwycona ;)

Bietka, wylize po Tobie kieliszek jak nikt nie bedzie patrzyl ;)

reklama
anisiaj :-D:-D:-D "bania u cygana" to chyba hit ostatniej klasy szkoły podstaw. a tego anioła to chyba już na studiach słyszałam :)))
aga nie ma go jeszcze ,ale oni mogą dłuuugo ;-):-)
proponuję schab ze śliwką :)

ja w tunezji jakoś nie spotkałam "buraków" była grupa 17-18 latków - imprezowali na maxa ale w miarę... :)
a na dominikanie czy kubie - nie było Polaków z PL tylko z USA
reszta wakacji to samochód i wynajęte domki :)

Do góry