reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze sprawy...

heheheh bobo, to jak większość Polaków na takich wyjazdach. Z nami była grupka, która lała wino do plastikowych butli ;) aaaa najlepsze były laski z Kutna, które przyjechały na inny turnus, jedna uczyła się skakać do basenu, a była wieeeelkaaaa i raz skoczyła i drze się na cały hotel "ale jebłam na blachę!" ;P

reklama
bobo, anisiaj :-D:-D:-D:-D byłam na paru wakacjach all -inc ale nie miałam takich przygód
wypas - sushi :-p;-)

paznokcie mi schną :)

Wasze zdrowie
bialego.jpg

ze mna w turcji byla Pani Agnieszka, ktora przyjechala z synem i syna kolega. oni tez z wawy. no i pani agnieszka w pierwszy dzien sie napila i tylek przez balko wystawila :-D moj ojciec to widzial i siedzial cicho bo mowi co sie bedzie odzywal ze widzi tylek goly jak wisi z balkonu ( bo ona to w swoim pokoju zrobila) na 3 pietrze wystawial tylek jakby chciala kupe zrobic) bo jeszcze by pomysleli ze ojceic ma od tego goraca z glowa :-D ale pozniej juz Pani agnieszka byla grzeczna. stwierdzilismy ze musiala odreagowac. przyleciala z synem mieli all inculisive a syn nie jadl w hotelu musiala mu dawac kase pytac go o wszystko chciala jechac na wycieczke to syn jej powiedzial ze pojedzie jak da mu kase. a ona go sluchala moze nie chciala dymu przy nas robic. pozniej sie z nia skumpolowalismy. spoko babka byla

Bobo u mnie rosół to podstawa, nie mam pomysłu co na drugie a musi to być coś co przygotuję wcześniej żeby długo nie trzeba było czekać jak wrócimy z kościoła

Anisiaj ale ludzie mają kulturę....

No to w temacie-wybieramy wakacje, akurat mielismy kase z jakiejs premii, m mowi"bierzemy lepszy hotel, to nie bedzie burakow". Hotel w Grecji, 5 gwiazdek czyli na nasze 4. Pierwszy wieczor, siedzimy na tarasie i slychac darcie mordy "o ela, ela dotknij mego przyjaciela";)

A tak swoja droga, pamietacie te hity-a ja bede Twym aniolem, cos tam dalej, albo bania u cygana, bania u cygana do ranaaaa.

Alez to byla lipa!

Aga, proponuje krem z pomidorow, piers ala ja ;), zapiekane pyrki i surowke z selera. Przystawki sledz w jablku, jakies 2-3 salatki, ze 2 pieczone miesa do tego salatka chrzanowa, plus ciasta. Ja bym byla zachwycona ;)

Bietka, wylize po Tobie kieliszek jak nikt nie bedzie patrzyl ;)

reklama
anisiaj :-D:-D:-D "bania u cygana" to chyba hit ostatniej klasy szkoły podstaw. a tego anioła to chyba już na studiach słyszałam :)))
aga nie ma go jeszcze ,ale oni mogą dłuuugo ;-):-)
proponuję schab ze śliwką :)

ja w tunezji jakoś nie spotkałam "buraków" była grupa 17-18 latków - imprezowali na maxa ale w miarę... :)
a na dominikanie czy kubie - nie było Polaków z PL tylko z USA
reszta wakacji to samochód i wynajęte domki :)

Do góry