reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

Jeju dopiero usiadłam.jeździliśmy zmienić trochę projekt,pooglądać płytki.Potem pakowaliśmy.
Jeszcze jutro a w niedzielę wybywamy z Kacprem na czas nieokreslony.

Anisiaj napisałam na g ale zapytam i tutaj. To nie jest biel? Beż?

Bobuś
wiesz że Ty się bardzo zmieniłaś? W ciąży byłam bardziej nerwowa.Teraz jesteś taka wyciszona,szczęśliwa,pełna humoru.Normalnie nie ta sama.Co robią z nami hormony?
Poradzisz sobie jutro.

Marta ale Cię wciągnęło

Oglądam Annę German

reklama
aga wolisz
Kanapki-z-Flor%C4%85.jpg

czy moze

1275058723.jpg

gosiulek milo mi to czytac :) ale perspektywa spotkania z moja tesciowa przyprawia mnie o mdlosci i nerwy na maxa.
bietka spakowalam ostatnio m cala siate ciuchow za duzych i postawilam w korytarzu i powiedzialam ze ma wyniesc. nie bede julce ubierac ubranek za duzych i zawiajc skoro mam na nia ubranka dobre a po drugie wiekszosc nie w moim stylu.

tak sobie mysle ze bede chyba dobra synowa i machne im jeszcze salatke :) m lubi ja tez a moja tesciowa kompletnie nie umie robic dobrej salatki jarzynowej. zreszta ona nic nie potrafi dobrze ugotowac.

hmmmm czy ja jestem niedobra????

reklama
Do góry