heheheh bobo, to jak większość Polaków na takich wyjazdach. Z nami była grupka, która lała wino do plastikowych butli aaaa najlepsze były laski z Kutna, które przyjechały na inny turnus, jedna uczyła się skakać do basenu, a była wieeeelkaaaa i raz skoczyła i drze się na cały hotel "ale jebłam na blachę!" ;P
reklama
bobofrutek
Julisiowa mamunia :)
ze mna w turcji byla Pani Agnieszka, ktora przyjechala z synem i syna kolega. oni tez z wawy. no i pani agnieszka w pierwszy dzien sie napila i tylek przez balko wystawila moj ojciec to widzial i siedzial cicho bo mowi co sie bedzie odzywal ze widzi tylek goly jak wisi z balkonu ( bo ona to w swoim pokoju zrobila) na 3 pietrze wystawial tylek jakby chciala kupe zrobic) bo jeszcze by pomysleli ze ojceic ma od tego goraca z glowa ale pozniej juz Pani agnieszka byla grzeczna. stwierdzilismy ze musiala odreagowac. przyleciala z synem mieli all inculisive a syn nie jadl w hotelu musiala mu dawac kase pytac go o wszystko chciala jechac na wycieczke to syn jej powiedzial ze pojedzie jak da mu kase. a ona go sluchala moze nie chciala dymu przy nas robic. pozniej sie z nia skumpolowalismy. spoko babka byla
bobofrutek
aga a moze kuraka w piekaniku i jakis sosik
No to w temacie-wybieramy wakacje, akurat mielismy kase z jakiejs premii, m mowi"bierzemy lepszy hotel, to nie bedzie burakow". Hotel w Grecji, 5 gwiazdek czyli na nasze 4. Pierwszy wieczor, siedzimy na tarasie i slychac darcie mordy "o ela, ela dotknij mego przyjaciela"
A tak swoja droga, pamietacie te hity-a ja bede Twym aniolem, cos tam dalej, albo bania u cygana, bania u cygana do ranaaaa.
Alez to byla lipa!
Aga, proponuje krem z pomidorow, piers ala ja , zapiekane pyrki i surowke z selera. Przystawki sledz w jablku, jakies 2-3 salatki, ze 2 pieczone miesa do tego salatka chrzanowa, plus ciasta. Ja bym byla zachwycona
Bietka, wylize po Tobie kieliszek jak nikt nie bedzie patrzyl
A tak swoja droga, pamietacie te hity-a ja bede Twym aniolem, cos tam dalej, albo bania u cygana, bania u cygana do ranaaaa.
Alez to byla lipa!
Aga, proponuje krem z pomidorow, piers ala ja , zapiekane pyrki i surowke z selera. Przystawki sledz w jablku, jakies 2-3 salatki, ze 2 pieczone miesa do tego salatka chrzanowa, plus ciasta. Ja bym byla zachwycona
Bietka, wylize po Tobie kieliszek jak nikt nie bedzie patrzyl
bobofrutek
anisiaj takich hiciorkow sie nie zapomina
i ja znikam do lozeczka
julka cos niespokojnie spi
dobranoc
i ja znikam do lozeczka
julka cos niespokojnie spi
dobranoc
reklama
bietka84
szczęśliwa :)
anisiaj "bania u cygana" to chyba hit ostatniej klasy szkoły podstaw. a tego anioła to chyba już na studiach słyszałam ))
aga nie ma go jeszcze ,ale oni mogą dłuuugo ;-):-)
proponuję schab ze śliwką
ja w tunezji jakoś nie spotkałam "buraków" była grupa 17-18 latków - imprezowali na maxa ale w miarę...
a na dominikanie czy kubie - nie było Polaków z PL tylko z USA
reszta wakacji to samochód i wynajęte domki
aga nie ma go jeszcze ,ale oni mogą dłuuugo ;-):-)
proponuję schab ze śliwką
ja w tunezji jakoś nie spotkałam "buraków" była grupa 17-18 latków - imprezowali na maxa ale w miarę...
a na dominikanie czy kubie - nie było Polaków z PL tylko z USA
reszta wakacji to samochód i wynajęte domki