reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze sprawy...

Marta chcemy zmienić kuchnię bo mało mamy miejsca na schowanie czegokolwiek.jest ciemna i w ogóle.Jak się zdejmie boazerię bo jest dosłownie wszędzie łącznie z sufitem to będzie źle wyglądało itp.Chcę jasną kuchnię,dom.Mam dosyć tego drzewa które ma ponad 30lat i przez co jest wszędzie ciemno.Wcześniej tutaj mieszkał stolarz więc działał.

reklama
Ja też się witam-dzień doberek!!!
Bobuś ale się uśmiałam z tego stroju hipopotama,hihihi-jeśli ty wyglądasz jak hipopotam to ja jestem słusznych rozmiarów orka lub waleń.
Ja umiem pływać,mam kartę pływacką.
Aga niech precz idą wszelkie bóle!!!
Martuś precz z katarami i dla was także zdrówka!!!
Małgosiu jak się czujesz???Ja mam w kuchni meble drewniane lakierowane,a pomiędzy nimi duże kafle,na podłodze też kafle.
Anisiaj kochana 32 tygodnie-jestem zachwycona!!!Paczuszka poszła-daj znać czy jest ok i czy się podoba.

Ja rodziłam ogólnie 6 razy z czego sn i ani razu nie miałam(przy sn)zzo.Nikt mi nawet nie proponował,a ja nie myślałam o tym.Porodu sn chyba się nie bałam,bardziej strachałam się cc i raczej nie zapłacę w przyszłości za cc na życzenie.Najkrócej rodziłam Szymka bo 1 godzinkę ze wszystkim,Ewelinę i Michała rodziłam 3 godzinki,a najdłużej rodziłam Karolka bo 6 godzin i ten skubaniec dostał najwięcej punktów,bo 10.Nawet teraz nie wzięłabym zzo do sn.

Gosiu, my mamy bardzo jasne meble i blaty. Dokladnie nie wiem jaki mdf, bo nie pamietam, spytam m jak bedzie dostepny w pracy. Miedzy meblami mamy male plytki tez jasne. Potem wstane i wrzuce na g zdjecia z czasu, jak to robilismy, to sobie zobaczysz.

My w kuchni mamy parkiet który 3lata temu był odnawiany a znów pełno w nim dziur.kacper tylko wydłubuje z niego coś. Nie wiem zalana kuchnia była czy co? tez chcemy płytki położyć.
Między meblami chciałabym szkło ale mamy gaz ziemny i niby nie można. Na razie facet zrobił projekt.Zobaczymy co z tego będzie.

krysiu dobrze.Dziękuję.troszkę brzuch mnie pobolewa ale jest ok

Anisiaj czekam z niecierpliwością na zdjecia.

Ostatnia edycja:
Gosiu, moj m ma taki program Pro100 i sam robil projekt. Znajomi maja szklo, pieknie u nich wyglada, ale maja nowoczesne blyszczace meble i to bardzo pasuje. Ceny kuchni sa powalajace.

Anisiaj wiem.My nie mamy dużej.Część myslimy z mdf a częśc z forniru albo płyty.Zobaczymy.
No właśnie szkło...Kurcze szkoda że u nas nie można.

Chcemy zrobić już taki remont żeby przez długi czas nie ruszać nic.

No pewnie. My jak kupilismy mieszkanie to robilismy wszystko szybko, zeby jak najkrocej wynajmowac stare. W efekcie lazienka po 3 latach wymagala remontu. Teraz powtarzamy z m, ze kolejne chcielibysmy urzadzic powoli, na spokojnie, a to niestety wymaga czasu i kasy.

reklama
Do góry