reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

Marta chcemy zmienić kuchnię bo mało mamy miejsca na schowanie czegokolwiek.jest ciemna i w ogóle.Jak się zdejmie boazerię bo jest dosłownie wszędzie łącznie z sufitem to będzie źle wyglądało itp.Chcę jasną kuchnię,dom.Mam dosyć tego drzewa które ma ponad 30lat i przez co jest wszędzie ciemno.Wcześniej tutaj mieszkał stolarz więc działał.

reklama
Ja też się witam-dzień doberek!!!
Bobuś ale się uśmiałam z tego stroju hipopotama,hihihi-jeśli ty wyglądasz jak hipopotam to ja jestem słusznych rozmiarów orka lub waleń.
Ja umiem pływać,mam kartę pływacką.
Aga niech precz idą wszelkie bóle!!!
Martuś precz z katarami i dla was także zdrówka!!!
Małgosiu jak się czujesz???Ja mam w kuchni meble drewniane lakierowane,a pomiędzy nimi duże kafle,na podłodze też kafle.
Anisiaj kochana 32 tygodnie-jestem zachwycona!!!Paczuszka poszła-daj znać czy jest ok i czy się podoba.

Ja rodziłam ogólnie 6 razy z czego sn i ani razu nie miałam(przy sn)zzo.Nikt mi nawet nie proponował,a ja nie myślałam o tym.Porodu sn chyba się nie bałam,bardziej strachałam się cc i raczej nie zapłacę w przyszłości za cc na życzenie.Najkrócej rodziłam Szymka bo 1 godzinkę ze wszystkim,Ewelinę i Michała rodziłam 3 godzinki,a najdłużej rodziłam Karolka bo 6 godzin i ten skubaniec dostał najwięcej punktów,bo 10.Nawet teraz nie wzięłabym zzo do sn.

Gosiu, my mamy bardzo jasne meble i blaty. Dokladnie nie wiem jaki mdf, bo nie pamietam, spytam m jak bedzie dostepny w pracy. Miedzy meblami mamy male plytki tez jasne. Potem wstane i wrzuce na g zdjecia z czasu, jak to robilismy, to sobie zobaczysz.

My w kuchni mamy parkiet który 3lata temu był odnawiany a znów pełno w nim dziur.kacper tylko wydłubuje z niego coś. Nie wiem zalana kuchnia była czy co? tez chcemy płytki położyć.
Między meblami chciałabym szkło ale mamy gaz ziemny i niby nie można. Na razie facet zrobił projekt.Zobaczymy co z tego będzie.

krysiu dobrze.Dziękuję.troszkę brzuch mnie pobolewa ale jest ok

Anisiaj czekam z niecierpliwością na zdjecia.

Ostatnia edycja:
Gosiu, moj m ma taki program Pro100 i sam robil projekt. Znajomi maja szklo, pieknie u nich wyglada, ale maja nowoczesne blyszczace meble i to bardzo pasuje. Ceny kuchni sa powalajace.

Anisiaj wiem.My nie mamy dużej.Część myslimy z mdf a częśc z forniru albo płyty.Zobaczymy.
No właśnie szkło...Kurcze szkoda że u nas nie można.

Chcemy zrobić już taki remont żeby przez długi czas nie ruszać nic.

No pewnie. My jak kupilismy mieszkanie to robilismy wszystko szybko, zeby jak najkrocej wynajmowac stare. W efekcie lazienka po 3 latach wymagala remontu. Teraz powtarzamy z m, ze kolejne chcielibysmy urzadzic powoli, na spokojnie, a to niestety wymaga czasu i kasy.

reklama
Do góry