reklama
bobofrutek
Julisiowa mamunia :)
marta na gorze sa pediatrzy tez ponoc dobrzy . masz nr na gore 61 822 66 00. zadzwon i zapytaj
ja juz po cwiczonkach po prysznicu m zrobil kawusie i sobie siedzimy
ja juz po cwiczonkach po prysznicu m zrobil kawusie i sobie siedzimy
Bobo mam do nich ale kogo wybrac? myślałam tez o tej http://www.znanylekarz.pl/edyta-swat/alergolog-pediatra/przezmierowo-poznan
bobofrutek
marta nie wiem jacy tam dokladnie sa. ale ja tam na gore chodze do ogolnej i widze ze sa ludzie z dziecmi ale do kogo dokladnie to nie wiem. pogadaj z tymi babkami.
bobofrutek
bietka i inne dziewczynki na fb mam fitmama powraca do formy . polub ten profil jest naprawde ciekwy. dzis np laska zaczyna dodawac przepisy na obiadki dla dzieciaczkow. wczoraj dala motywator taki na diete i cwiiczenia zeby sobie zapisywac. zreszta wszystkim wam dziewczynki powinien sie ten profil spodobac
bietka84
szczęśliwa :)
oki bobo zaraz polubię
marta muszą znaleźć miejsce dla Olinka, poczytaj, popytaj koleżanek z dziećmi i może idź na tam na górę gdzie bobo radzi
kochane mam sposób na słodycze - wczoraj kupiłam kilka batonów musli - są pożywne, słodkie ale mało kaloryczne, tzn tyle kalorii ile płatki musli
baton + szkalnka mlekoa 0% i nie ma się ochoty na pączka
marta kurcze biedny Oli - dlaczego on mu to zdzierał na silę - a teraz go pewnie będzie bolało bo skórka popękała nie rozumiem :-(
marta muszą znaleźć miejsce dla Olinka, poczytaj, popytaj koleżanek z dziećmi i może idź na tam na górę gdzie bobo radzi
kochane mam sposób na słodycze - wczoraj kupiłam kilka batonów musli - są pożywne, słodkie ale mało kaloryczne, tzn tyle kalorii ile płatki musli
baton + szkalnka mlekoa 0% i nie ma się ochoty na pączka
marta kurcze biedny Oli - dlaczego on mu to zdzierał na silę - a teraz go pewnie będzie bolało bo skórka popękała nie rozumiem :-(
Ostatnia edycja:
bobofrutek
bietka na priv napisz tej lasce maila to Ci wysle ten motywator fajne to mi wczoraj wyslala
reklama