reklama
bobofrutek
Julisiowa mamunia :)
bietka84
szczęśliwa :)
bobo czytałam o tym wczoraj
jak tam, podajesz Juli marchewkę ???
kinga mój uwielbia naleśniki wysyłam go dzisiaj do Ciebie
anisiaj zjadłabym zdrową pyszną kaszę z sosikiem... ale mój m nie lubi :/ mój tata robi pycha gryczaną i pęczak
aga a Ty już po spotkaniu w kościele ws komunii ??? czy jeszcze przed ? zdrówka :*
justi jest ostro od wczoraj ??? kurde bo ja Ci powiem że zjadłam mega kaloryczny sos vinegret do tej sałatki wczoraj :/ a jak mnie frytki i lody kusiły .... ale drobne musiałam na parking zostawić hahahahaha
anisiaj nie gniewam się zdaje sobie sprawę że baletki średnio do mojej figury pasują, sukienka jest za duża, więc muszę ją dać do zwężenia, zamówiłam ją i chyba wybiorę ją na imieniny teścia (czerwiec) ewentualnie urodziny Igorka czy imieniny babci )) a na wesel oj --- mam w głowie zestaw kolorów, widziałam wczoraj torebkę - kupię torebkę i pod torebkę uszyję sukienkę błękit, zieleń limonkowa, beż - szary- te 4 kolory -bomba jak dla mnie oczywiśćie
jak tam, podajesz Juli marchewkę ???
kinga mój uwielbia naleśniki wysyłam go dzisiaj do Ciebie
anisiaj zjadłabym zdrową pyszną kaszę z sosikiem... ale mój m nie lubi :/ mój tata robi pycha gryczaną i pęczak
aga a Ty już po spotkaniu w kościele ws komunii ??? czy jeszcze przed ? zdrówka :*
justi jest ostro od wczoraj ??? kurde bo ja Ci powiem że zjadłam mega kaloryczny sos vinegret do tej sałatki wczoraj :/ a jak mnie frytki i lody kusiły .... ale drobne musiałam na parking zostawić hahahahaha
anisiaj nie gniewam się zdaje sobie sprawę że baletki średnio do mojej figury pasują, sukienka jest za duża, więc muszę ją dać do zwężenia, zamówiłam ją i chyba wybiorę ją na imieniny teścia (czerwiec) ewentualnie urodziny Igorka czy imieniny babci )) a na wesel oj --- mam w głowie zestaw kolorów, widziałam wczoraj torebkę - kupię torebkę i pod torebkę uszyję sukienkę błękit, zieleń limonkowa, beż - szary- te 4 kolory -bomba jak dla mnie oczywiśćie
Ostatnia edycja:
bobofrutek
Julisiowa mamunia :)
bietka daje jej marchewke to gotowana sie daje? bo ja jej daje gotowana tak ok lyzeczke poki co zjada. i jabko ze sloiczka bardziej je niz takie tarte hihi
ide cwiczyc
ide cwiczyc
Smerfetka*
Fanka BB :)
bietka to czekam z obiadem na Twojego m ;-) a ja mojego wysylam do anisiaj na kasze z sosikiem ja tez lubie baletki
jestem dr mówi ze to prawdopodobnie po antybiotyku kazał moczyc w korze dembu i smarowac sudokremem. Znieczulił mu siuśka maścią jakąś i na siłe mu ściągnął całą skórke płakał i było troche wydzieliny tam w środku kazał odsówac i myc korą dębu. Po drodze kupiłam cukinie
Bobo dzwoniłam szlak mnie zaraz trafi wachowiak miejsc nie ma Bodak miejsc nie ma - obie pracują na dole i co ja mam zrobic do kogo dziecko zapisac - jestem załamana
Bobo dzwoniłam szlak mnie zaraz trafi wachowiak miejsc nie ma Bodak miejsc nie ma - obie pracują na dole i co ja mam zrobic do kogo dziecko zapisac - jestem załamana
Ostatnia edycja:
Smerfetka*
Fanka BB :)
Marta biedny Olinek musial sie nacierpiec kurcze moze idz do tych babek z rejestracji z kawa i jakimis ciastkami i popros je, powiedz ze kolezanka Ci polecila, ze taki super gabinet bla bla wychwal je jak to mozliwe moze ulegna Twojemu urokowi
reklama