reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

reklama
bobo czytałam o tym wczoraj :)
jak tam, podajesz Juli marchewkę ???

kinga mój uwielbia naleśniki :) wysyłam go dzisiaj do Ciebie :)

anisiaj zjadłabym zdrową pyszną kaszę z sosikiem... ale mój m nie lubi :/ mój tata robi pycha gryczaną i pęczak

aga a Ty już po spotkaniu w kościele ws komunii ??? czy jeszcze przed ? zdrówka :*

justi jest ostro od wczoraj ??? kurde bo ja Ci powiem że zjadłam mega kaloryczny sos vinegret do tej sałatki wczoraj :/ a jak mnie frytki i lody kusiły .... ale drobne musiałam na parking zostawić :) hahahahaha

anisiaj nie gniewam się zdaje sobie sprawę że baletki średnio do mojej figury pasują, sukienka jest za duża, więc muszę ją dać do zwężenia, zamówiłam ją i chyba wybiorę ją na imieniny teścia (czerwiec) ewentualnie urodziny Igorka czy imieniny babci :))) a na wesel oj --- mam w głowie zestaw kolorów, widziałam wczoraj torebkę - kupię torebkę i pod torebkę uszyję sukienkę :) błękit, zieleń limonkowa, beż - szary- te 4 kolory -bomba :) jak dla mnie oczywiśćie

Ostatnia edycja:
bietka daje jej marchewke :) to gotowana sie daje? bo ja jej daje gotowana tak ok lyzeczke poki co zjada. i jabko ze sloiczka bardziej je niz takie tarte hihi

ide cwiczyc

jestem dr mówi ze to prawdopodobnie po antybiotyku kazał moczyc w korze dembu i smarowac sudokremem. Znieczulił mu siuśka maścią jakąś i na siłe mu ściągnął całą skórke płakał :no: i było troche wydzieliny tam w środku kazał odsówac i myc korą dębu. Po drodze kupiłam cukinie

Bobo dzwoniłam szlak mnie zaraz trafi wachowiak miejsc nie ma Bodak miejsc nie ma - obie pracują na dole i co ja mam zrobic do kogo dziecko zapisac - jestem załamana

Ostatnia edycja:
Marta biedny Olinek musial sie nacierpiec :( kurcze moze idz do tych babek z rejestracji z kawa i jakimis ciastkami i popros je, powiedz ze kolezanka Ci polecila, ze taki super gabinet bla bla wychwal je jak to mozliwe moze ulegna Twojemu urokowi ;)

reklama
Do góry