reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

A u nas zrobiło się troszkę pochmurnie,ale nadal jest +10st.
Odgruzowałam chatę i miałam domowy wypadek,tzn wyleciał mi z ręki kieliszek podczas mycia i pociął mi rękę.Nawet pod obrączką mam rany.Kurczę pół kuchni krwią zaznaczyłam.
Małgosiu witaj!!!Ja lubię remonty,hihi ale sprzątać po nich niestety już nie:zawstydzona/y:,na tabsach anty się nie znam,więc nie pomogę.Ale wiem ,że to wkurzające wizyta u gina umówiona a tu @,też tak miałam parę razy.
Bietka gratulacje wyników odchudzania!!!
Martuś mój m cierpi z powodu swojego brata i siostry,brat jest chrzestnym Karolka i on regularnie olewa młodego od kilku już lat,zresztą nas też olewa,siostra też jest chrzestną Karolka i olewator totalny,nawet nie zapytają się jak dziecko się czuje!!!Kiedyś napisałam sms-a okrutnika do brata m,to się obraził(prawda w oczy kole!!!) i zakazał mi przyjazdu do i ch domu.Więc nie wiem,czy sms to dobra sprawa,może bardziej list taki dobitny im pocisnąć,niekoniecznie wulgarny,ale szczery,napisz jak się czujesz,zapytaj się dlaczego ona was tak traktuje itd,itp i wyślij.
Co do studentów i hałasu,to m zrobił rewelacyjnie,ja też bym tak zrobiła.My też mamy hałaśliwych sąsiadów i czasami wzywamy policję,ale zastrzegamy sobie anonimowość i jeszcze nigdy policja nie zdradziła,kto na hałasujących doniósł.A potem rano sąsiad mówi,że ktoś im policję na kark wrzucił,hehe!!!
Bobuś naleweczki przepyszne,mnie bardziej smakuje porzeczkowa,a m chlał by oby dwie:-):tak:.Śmiał się,że te butelczyny to slusznych rozmiarów piersióweczki.
Anisiaj bidulko przytulam cię mocno!!!Jak nastrój ci się poprawi to wyślij mi ten adres.

reklama
Martuś coś dla Ciebie
7592_565174670180711_406967497_n.jpg

U nas cudna pogoda, wróciliśmy z krótkiego spacerku, a błoto wokoło.
Anisiaj, odpisałam. Jak dla mnie to temat już dawno klepnięty, zamknięty;-)
Gosia, 6-kowa, mam spodenki sztruksowe. Nie mogę ich wystawić na allegro, bo w środku mają metkę 104 a przywieszona jest 110. Mogę wrzucić fotki na g i jakby którejś się spodobało to mogę wysłać.

reklama
Do góry