reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

smerfetko to jak upieczesz to poslij mi kawalek :)

poki co wirtualnie mozemy zjesc :)

murzynek_z_nuta_piernikowa_poprawiony_1.jpg

reklama
witam was kochane z kawką moja mame zwieźlismy i już jesteśmy sami w domku

Bietka Oliwierowi zrobiłam 120ml mleka i kleik ae na gęsto i dodałam owoców i dałam mu zjadł 3/4 prawie to dużo czy mało? Przepraszam ze Ci tak truje ale nie wiem czy sie najada

Ostatnia edycja:
marta łyżeczką ???? myślę że OK, skoro nie chciał więcej to się najadł :) 90 ml + kleik i owoce myślę że OK :)

kochane byłam z ko,leżankami na kawie. wpadnę po kąpieli młodego

gnidulec moj najedzony wykapany i usypia :)
bietka dlam julce na wieczor mleko z kleikiem jak zawsze daje z tego nowego smoczka 6+ do kaszki i super pila :) nic sie nie zatykalo ladnie lecialo :)

Bietka dziękuję :* tak łyżeczką zjadł kleik z owocami na gęsto ;-)

a z małym już lepiej dziewczyny zbladło mu to zaczerwienione mam nadzieje ze zniknie

Zniknie Marcia, tylko powoli.
Kopnijcie mnie w zadek, bo dzisiaj znowu mnie boli "coś" w brzuchu:( Tak jakby wzdęcie, ale dziwne, bo boli punktowo. Na usg nie umówiłam się jeszcze:dry:bo jak nie bolało to po co...
Bobo, u nas jak wysyłają na usg bioderek to tylko raz.
Smerfetko, wytrwała jesteś:) ale ja czekałam do pierwszego dnia spodziewanej @. Testowałam miesiąc wcześniej, przed @ i pokazała się 1 krecha.

justi ja bede miala z julka 4 usg bioderek i juz ostatnie w maju. wszystko jest super ale widac takie maja tam praktyki ze tak robia . jak ida Ci cwiczenia z ewa i jak dietka?

reklama
Do góry