reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze sprawy...

Dzień dobry dziewczynki!!!
Kurczę chyba jest wiosna,bo jest śliczne słoneczko i +7st,NARESZCIE!!!

Bobo to dobrze ,że z m jest ok!!!
Marta net z wami to uzależnienie,z którego nie zamierzam się leczyć!!!

Ja tego nowego programu nie oglądam,ale oglądałam wczoraj ten film o robieniu pasztetu z ludzi,o którym mówiła Anisiaj.Nie przypadł mi do gustu,bo nie bardzo lubię filmów w których się częściowo śpiewa(ale Johny Deep mniam!!!),lecz Mama Mia uwielbiam,choć film śpiewany.

Miłego,wiosennego dnia!!!

reklama
mnie się ogólnie program podobał:)

6 mamo to dopiero podobno przedwiośnie:)

Bobo cieszę się że z m ok:)

ja dziś muszę prasować koniec laby dzieci od jutra do szkoły z Dominikiem trzeba przysiąść bo ma dużo nauki w tym tygodniu na wtorek musi zdać przykazania kościelne i jak się spowiadamy do komunii na piątek wiersz na pamięć i lektura do przeczytania

we wtorek mam zebranie z księdzem odnośnie komunii to będzie napięty miesiąc

Oglądałam program od połowy:) nawet fajny.
Aga, to życzę wytrwałości!!!
6kowa, chyba dzisiaj każdy się cieszy z tego słoneczka! u nas też piękna pogoda i po obiedzie lecimy na spacer na działkę, ale bez Kuby;/ Trzeba też uważać bo pogoda zdradliwa!
Anisiaj, kiedy jedziecie po wózek, łóżeczko? ja zostałam w zeszłym tyg podwójną ciocią:) urodziła moja siostra cioteczna i żona brata ciotecznego.
U nas ten tydzień też napięty będzie. Muszę pozbierać jeszcze dokumenty z różnych stron do celu wiadomego, i wesele mamy w sobotę.

Justi, gratulacje ciociu :) lozeczko juz mam wybrane, teraz musze wybrac materac i moze pod koniec kwietnia kupimy, bo musimy wszystko naszykowac w sypialnii. Wozek zamowie lada dzien, a bedzie dopiero w maju, bo nie maja stelazy.

Aga, to intensywny czas przed Wami, powodzenia!

Bobo, co kupujesz?

witam niedzielnie :)

melduje ze nie jestem dupa wolowa i nie testowalam...bede twarda jak diament :-)
Farba na wlosy nalozona zaraz ide zmywac hmmm ciekawe jak bede wygladala :-p

justi gratulacje podwojna ciociu :)

bobo co kupujesz Juleczce ??

anisiaj nie masz usg na kazdej wizycie ?

evel ale fajnie, zdabedziesz nowy zawod ,brawo

Marta to nalog moj m tez mowi ze jestem od Was uzalezniona

Aga znowu bedziesz miala nerwa po spotkaniu.

MILEJ NIEDZIELI :)

reklama
Aga, hmmm ciekawe pytanie :) ciesza, choc dzisiaj mam mega dola, bo wybieramy polozna i czytam o nich na necie, a tam opisy porodow i zaczelam sie bac (a myslalam, ze nie bede;))

Smerfie, nie mam. Moj gin ciagle mowi, ze nie powinno sie zbyt czesto narazac dziecka na ten pisk. Ja wole sprawdzanie podwozia, bo o szyjke sie najbardziej martwie.

Jak kolor?

Do góry