reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

Dzień dobry dziewczynki!!!
Kurczę chyba jest wiosna,bo jest śliczne słoneczko i +7st,NARESZCIE!!!

Bobo to dobrze ,że z m jest ok!!!
Marta net z wami to uzależnienie,z którego nie zamierzam się leczyć!!!

Ja tego nowego programu nie oglądam,ale oglądałam wczoraj ten film o robieniu pasztetu z ludzi,o którym mówiła Anisiaj.Nie przypadł mi do gustu,bo nie bardzo lubię filmów w których się częściowo śpiewa(ale Johny Deep mniam!!!),lecz Mama Mia uwielbiam,choć film śpiewany.

Miłego,wiosennego dnia!!!

reklama
mnie się ogólnie program podobał:)

6 mamo to dopiero podobno przedwiośnie:)

Bobo cieszę się że z m ok:)

ja dziś muszę prasować koniec laby dzieci od jutra do szkoły z Dominikiem trzeba przysiąść bo ma dużo nauki w tym tygodniu na wtorek musi zdać przykazania kościelne i jak się spowiadamy do komunii na piątek wiersz na pamięć i lektura do przeczytania

we wtorek mam zebranie z księdzem odnośnie komunii to będzie napięty miesiąc

Oglądałam program od połowy:) nawet fajny.
Aga, to życzę wytrwałości!!!
6kowa, chyba dzisiaj każdy się cieszy z tego słoneczka! u nas też piękna pogoda i po obiedzie lecimy na spacer na działkę, ale bez Kuby;/ Trzeba też uważać bo pogoda zdradliwa!
Anisiaj, kiedy jedziecie po wózek, łóżeczko? ja zostałam w zeszłym tyg podwójną ciocią:) urodziła moja siostra cioteczna i żona brata ciotecznego.
U nas ten tydzień też napięty będzie. Muszę pozbierać jeszcze dokumenty z różnych stron do celu wiadomego, i wesele mamy w sobotę.

Justi, gratulacje ciociu :) lozeczko juz mam wybrane, teraz musze wybrac materac i moze pod koniec kwietnia kupimy, bo musimy wszystko naszykowac w sypialnii. Wozek zamowie lada dzien, a bedzie dopiero w maju, bo nie maja stelazy.

Aga, to intensywny czas przed Wami, powodzenia!

Bobo, co kupujesz?

witam niedzielnie :)

melduje ze nie jestem dupa wolowa i nie testowalam...bede twarda jak diament :-)
Farba na wlosy nalozona zaraz ide zmywac hmmm ciekawe jak bede wygladala :-p

justi gratulacje podwojna ciociu :)

bobo co kupujesz Juleczce ??

anisiaj nie masz usg na kazdej wizycie ?

evel ale fajnie, zdabedziesz nowy zawod ,brawo

Marta to nalog moj m tez mowi ze jestem od Was uzalezniona

Aga znowu bedziesz miala nerwa po spotkaniu.

MILEJ NIEDZIELI :)

reklama
Aga, hmmm ciekawe pytanie :) ciesza, choc dzisiaj mam mega dola, bo wybieramy polozna i czytam o nich na necie, a tam opisy porodow i zaczelam sie bac (a myslalam, ze nie bede;))

Smerfie, nie mam. Moj gin ciagle mowi, ze nie powinno sie zbyt czesto narazac dziecka na ten pisk. Ja wole sprawdzanie podwozia, bo o szyjke sie najbardziej martwie.

Jak kolor?

Do góry