reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze sprawy...

reklama
marta ja też nie myję okien podobno od 15 kwietnia ma być już ładnie, ciepło na plusie, więc wtedy umyję
gosia czekamy

kochane obejrzę resztę x factor i zmykam spać :)

dobrej nocy :*

Ostatnia edycja:
Martus zdrowiej nam kochana:) Jeśli chodzi o mleko to oczywiście że tak nie można

ja też zmykam pa:)

słodkich snów:)

Witam się z herbatką i miodem ;-) kochane WRACAM DO ŻYWYCH ;-) czuje sie lepiej dużo lepiej niż wczoraj
Oli nadal ma kaszel i katar ale już też dużo mniejszy leży i się śmieje ;-)
miłego dnia

Hej Dziewczynki! Wczoraj padłam, wskoczyłam do was tylko na chwilkę zobaczyć co słychać. Dzisiaj znowu goście zapowiedziani ale trochę spokojniej będzie:) Imprezka udała się, dzieciaki szalały i nie chciały wracać. Później wrzucę fotki.
Marta, super że lepiej się czujesz!!!! Co do mleka to masakra jakie mają pomysły. Przy tak malutkim dziecku nie wolno eksperymentować!
Gosiu, wróć szybciutko!!!
Bietka, moja znajoma robi torty to mówiła że czasie 8 godzin robi i nie raz wyrzucała;-)
Miłego dzionka!!!!!!

witam z kawka z zaśnieżonej znowu :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Belgii :(

u mnie śniegu za kostki i -4 st wrrrr już odśnieżyłam przed domkiem swoim i babci sąsiadki staruszki bo m dziś w pracy :(

MIŁEGO DNIA BABECZKI :)

reklama
dzień dobry

u mnie też - 10 - piękne słonko, ale mróz - brrrrrrrr ....

marta cieszę się że lepiej- leż jeszcze dzisiaj, wygrzej się do końca
kinga u Was też zima ??? kurcze, nie będzie wiosny??
justi fajnie, że impreza udana - czekamy na fotki
a bobo to wyszła wczoraj na spacer i co ??? :-D;-)

wstajemy śpiochy : anisiaj, 6 mamo, evel, bobo, aga, gosia !!!!

Do góry