reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze sprawy...

6mamo, bedzie idealnie, czekam ;)

Smerfie, ona od 3 dni nie chce wychodzic na spacery, bo dostala kosc ze sciegna, zjadla 3/4, a reszte nosi po domu i pilnuje ;) jak m ja wola na dwor, to sie chowa pod stolem z ta koscia. Glupek ;) swoja droga natura jest niesamowita, pies w mieszkaniu ma nawyki swoich przodkow i pilnuje zdobyczy ;)

Rany, snieg z deszczem w niedziele wielkanocna...

reklama
Kinga, tak śnieg to jej żywioł :) łapki wyleczone :) smaruje jej ale i tak wylizuje wszystko :/
malujesz pazurki do pracy na wiosenne kolory z avonu ??? :)

anisiaj wiem, no Ci co wyjadą w góry na narty to chyba się cieszą...

Jakbym byla przy kompie, to bym Wam wstawila zdjecie wiedzmy, ktora sie glosno smieje i mowi:Ja nie spaceruje, to nikt nie bedzie i bedzie zima

Sesesesesese ;)

kinga nooo kompletnie nie sprzyja... kolorom :confused2:

oglądacie the voice of poland ??? strasznie podoba mi się baron (ten z dredami) kurde w ogóle nie mój typ, ale ma coś w sobie takiego, ehhhh ... to "coś" :-p:-p:-p

reklama
bobo sie melduje :)
bylam wczoraj z mala na spacerku ale zimnooooo bylo wiec dlugo nie spacerowalam, dzis tez slonko ale -4 no ale pozniej pojde bo musze isc do sklepu wiec wezme mala. m pojechal z ojcem remontowac a my z mama siedzimy a julka spi :)
milej niedzieli dzziewczynki

Do góry