reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze sprawy...

justi udanej imprezki ;)

6mamo zdrowka dla Frania

Marta zdsrowiej nam szybciutko kochana :* Jak Olinek lepiej troszke ??

bietka tort kupilam bo nie mialam czasu upiec hehe ale kiedys go zrobie bo wygladal smakowicie hmm najblizsza okazja to urodziny m 20 kwietnia

bobo ta pralka to jest szeroka na 60 cm ale glebokosc ma mniejsza bo 45cm niz zwykla pralka sorki za pomylke:zawstydzona/y:

anisiaj u mnie szaro ponuro ze nawet przez szyby nie ma szans na opalanie :(
pogoda adekwatna do mojego nastroju....

Ostatnia edycja:
reklama
marta ja tak miałam w styczniu, najpierw m chory potem ja z Igim ... myślałam że gorzej być nie może :( TRZYMAJ SIĘ CIEPLUTKO :* odpoczywaj i leż póki m w domu i zajmie się Olim

smerfie - spoko :) może ja nauczę się robić torty :)

anisiaj no piękny mecz był wczoraj :dry::cool2: możemy pomarzyć o MŚ

Bietka, szkoda gadac. We wtorek jak przegraja to juz ich nie ogladam ;)

Martus, grzej dupke i czekaj, niestety w przeziebieniu swoje trzeba przejsc

Smerfie, dla mnie ciasto marchewkowe to max, wiec na tort nigdy sie nie porwe ;)

Gosiuuuuuuuuuuu, gdzie jestes?

Ostatnia edycja:
właśnie gosia ...

myślę o balerinach na wiosnę ale chyba postawię na sportowe obuwie ...
oczywiście podobają mi się szpilki ale gdzie ja w nich będę chodzić :confused::-D

BALERINA Butkowo.pl te mi się podobają, ale mam granatowe i białe z beżem :/ 3 para eleganckich balerinek ???? hmmmmm po co ????

Fajneeee, a nie beda pilowaly? Mnie takie sztywne piluja, ale sliczne sa.

Jak to po co trzecia para???:) do szczescia :)

Ja lubie ogladac buty na deezee.pl maja dobre ceny i fajne fasony. Tylko nie wiem jak z jakoscia.

jestem kochane ale padam odgruzowałam sypialnie zrobiłam i dziś tam już będziemy spać w życiu nie widziałam takiego bałaganu szok ale gruntownie posprzątałam i mam super:)

kurcze cały czas zapowiadają minusowe temperatury i jak tu okna myć dziś mi łapało jak myłam chyba mi termometr cygani

Dzięki dziewczyny leżę leżę ale łeb mam .... szok od zatok mi tak napierdzela a od kataru ciekną łzy jakbym cebule kroiła :-(

życzę Wam słodkich snów.

Ps. mam pytanie bo moja koleżanka nie dawno urodziła i daje małemu enfamil no ale nie może kupki zrobic i jakaś inna pinda jej powiedziała ze ma dac wiecej wody a mniej proszku ( mleka) przecież tak nie można musi byc tak jak każą - tak jej napisałam CO SĄDZICIE ?

marta nie wolno tak robić, mleko musi być przygotowane dokładnie tak jak napisane na opakowaniu - niech idzie do pediatry jak ma zaparcia , pewnie zmieni mleko, lub przepisze syropek.

anisiaj
no właśnie do szczęścia :))) a do parku jakie ???? :-p:-pkupowałam u nich buty i są super :) więc nie powinny mnie pięty boleć

marta leż kochana i odpoczywaj buźka :*

aga
super, ja wyprałam narzutę w sypialni i już ładnie pachnie, ale okna myć brrrrrrrrr

Bietka i tak jej powiedziałam ;-) nie wiem co to za durny sposób nawet do głowy by mi nie przyszedł

ja tam pieprze nic nie robie, nie sprzątam mam to gdzieś m robi obiady w tym roku wypiore tyko firany a okana będą brudne - trudno jeszcze przez nie widze :-p

Ostatnia edycja:
reklama
Hej Dziewczyny

Wybaczcie ale z nastrojem u mnie nie najlepiej....

Wrócilismy z imprezki-urodzinki pierwsze siostry córeczki.Zmęczona jestem mega....

Wrócę ....na pewno.

Marta zdrowiej...Kurcze mam nadzieję ze nas ominie bo niektórzy byli zakatarzeni:wściekła/y:

Do góry