reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze sprawy...

reklama
Witam wczesnoporannie:) zaczynam się cieszyć że za tydzień zmieniają godziny, bo codziennie budzę się koło 5.30 i nie mogę spać.
Mecz był jak zwykle:)
Miłego dzionka!!!!!!

Ostatnia edycja:
witajcie dziewczynki :*

wszystko nadrobilam ufff sporo tego bylo ;)

justi spoznione urodzinowe buziaczki dla Kubusia od zapracowanej ciotki:*

anisiaj dla Nuciejki 100 lat ludzkiego zycia , prosze ja poglaskac tak jak lubi najbardziej odemnie :*

6mamo pedz z m do lekarza szybko....

evel nie martw sie bedzie dobrze &&&&

Marta zdrowka dla Was kochana, buziak dla Olika

Bobo buziaczek dla Julci, co do pralek to wiem ze sa takie waskie bo kolezanka mojej mamy ma wezsza, pozniej do niej zadzwonie i zapytam co to za marka

Zaraz Wam cos napisze na g

MILEGO DNIA BABECZKI ;)

Dzień dobry:)

u mnie śnieg i -2 stopnie:(

dziś biorę się za sprzątanie, bo za tydzień święta:)

miłego dnia wszystkim:)

dzien dobry:) u mnie slonko ladnie swieci ale -8 ale rano bylo -12 wiec temp rosnie i spacerek pozniej zaliczymy :)
smerfetko to czekam na info o pralce i jaka ma dokladnie szerokosc?
milego dnia wszystkim

Dzień dobry dziewczynki!!!
U nas piękne słoneczko,tylko mroźnie,hihi jak we wiosnę!!!
Wczorajszy mecz,no nie wiem co napisać,hehe dostali łomot!!!A mój Szymek powiedział,że Boruc to ciota,a m że zaspała obrona i atak.

U mnie znowu choróbsko się przyplątało,tzn Franciszek o 24 zaczął gorączkować i ma bardzo brzydki kaszel,może wytrzyma do poniedziałku i wtedy pójdziemy do naszej przychodni.A na razie rutinacea w syropku,sambucol i inhalacje.

Miłego dnia dla was laseczki!!!

reklama
wpadam się przywitac i powiedziec że ledwo żyje :-( leże plackeim z gorączka i wstaje tylko na siku i uśpic małego. M byl w aptece i kupił mi trochę leków jestem nie do życia.

Miłego dnia

Do góry