reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze sprawy...

reklama
anisiaj nie sądzę by jakiś laktator pasował do tych butelek, kupisz -pożyczysz, laktator który ma w zestawie pojemnik (butelkę) do którego spływa mleko i potem przelejesz do butelki, którą wybrałaś

bobo no z pogodą średnio na wyjazd do karapacza

marta
:*

gosia :( wygadaj się na g :(

moje dziecko nie chce pić i żyjemy z tym jakoś :tak:;-);-)

dzięki Bobo, wczoraj cały dzień czytałam opinie i te NUKa mają kiepskie, nie wiem czemu skoro smoczki mają jedne z najlepszych

wiecie co...mam kłopot z moją jedną pracą, co 3 tyg ta sama historia, telefon, że mam szybko przesłać skan zwolnienia, bo płace coś tam chcą (podlegamy pod płace w oświacie). do tej pory to robiłam, ale też zawsze wysyłałam zwolnienie w wymaganym terminie 7 dni. teraz nie zrobiłam skanu, wczoraj m wysłał, a teraz dostaję maila, że mam szybko wysłać skan. wkurzyłam się i napisałam im soczystego maila, że oczekuję od nich więcej zrozumienia, bo co 3 tyg tak mnie nękają, a z drugiej pracy ani razu się nie upomnieli. Napisałam, że wysłałam zwolnienie zgodnie z prawem, a skanu nie mam i już robić nie będę, bo mam leżeć. Tak mnie wkurzają, że nie wiem. Zero wsparcia, tylko co 3 tyg mnie tak stresują, jakby bez tego zwolnienia "już, natychmiast" walił się świat.

reklama
Do góry