reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze sprawy...

marta a kiedy sie tam przenosicie?
do tej mojej dr nie ma miejsc m musial prosic te babki zeby zapisaly i niechetnie al zapisaly, wiec jak idziecie do niej to nastawicie sie na okielznanie pan w rejestacji :) o ile do niej idziecie. bo do innych moze i sa miejsca.
powiedz mi Kochana jak pilac ocet widzialas efekty?

reklama
dzięki dziewczyny, ja niepotrzebnie tak się przejmuję, ale chyba w ciąży jestem jakaś delikutaśna ;)

słuchajcie jak to jest z laktatorami, one są uniwersalne czy jak?

na pewno tej butelki nie "podłączysz" do laktatora, jak pisałam np. laktator philips ma butelkę avent, laktator medela ma butelkę medela. nie wiem czy dr brown ma laktatory- jeśli ma to i tak ma do nich plastikowy pojemniczek na mleko, z którego musisz mleko przelać do szkalnej butelki :)
ewentulanie plastikową butelkę - nie spotkałam by był laktator z którego mleko spływa do innego naczynia niż dołączone do niego - chodzi o higienę i sterylność

anisiaj nie wiem czy ja to dobrze Ci tłumaczę :(

Ostatnia edycja:
Anisiaj ma znaczenie bo każda butelka (pżeważnie) ma tej samej firmy laktatory i innych nie podłączysz niestety
Bobo właśnie nie wiem czy czekac aż małemu zrobią tu to ostatnie szczepienie czy iśc od razu

co do octu to nie bardzo widziałam efekty - niestety

Anisiaj do laktatora w zestawie masz pojemnik może po prostu bedziesz przelewac mleko i już

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry