reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze sprawy...

reklama
jestem ale masakrycznie się czuje boli mnie wszystko gardło, głowa, mam katar i kaszel w domu prawie szpital nie mam siły na nic wybaczcie

miłego dnia :*

dzień dobry :)

bobo jak to gdzie ta wiosna, w kalendarzu :-D kurde powiem Ci że szok!!! ja mam teorię : nie będzie wiosny, pod koniec kwietnia będzie już 15-20 st i w maju lato!!! mamy 2 pory roku zimę i lato :crazy::baffled:

marta zdrowia dla WAS, odpoczywajcie :*
anisiaj z tych marek które podałam ja wybrałam philips avent lub dr browns- zawężam wybór :-D

ja na 15 do endo jadę - m wraca wcześniej z pracy - także do 13-14 jestem z Wami a potem dopiero wieczorem,
miłego dnia

Helloooo, u mnie bylo slonce, ale sobie poszlo :(

Bietka, chyba wezme tego dr B, bo znalazlam fajne. Tylko nie wiem jaki laktator do nich pasuje.

Marta, zdrowka dla Was, trzymajcie sie!

Bobo, kiedy wracacie do domu?

anisiaj w lany poniedzialek wracamy.
bietka tosz mnie kurde pocieszyla z ta wiosna :(

w przyszlym tyg chcielismy jechac do karpacza ale w taka pogode nie ma co bo siedziec w hotelu mi sie nie chce a przy takiej pogodzie za duzo z dzieckiem nie pospacerujemy.

Witam się nadal z obniżonym nastrojem:-(

Anisiaj a po co Ci laktator? Ja dostałam od koleżanki i wcale nie był mi potrzebny. Butelki tez mi się nie przydały.Nigdy Kacper niczego nie pił/nie jadł z butelki.
Miałam jedną ale nie przydała się.

Marta zdrówka. tak,powinnaś pójść do lekarza. A jak Oli?

U mnie cała ta woda zamarzła i jest lodowisko

Miłego dnia

Gosiu, w sumie to mysle o nim dlatego, ze jest na liscie wyprawkowej :)

A co, zadna z Was nie korzystala?

Butelke chce miec, bo nie wiem jak bedzie z karmieniem.

reklama
Do góry