reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze sprawy...

reklama
Bietka ja też jestem za takim systemem szkolnictwa co ty!Dobrej nocy lady!!!
Anisiaj tak jak Bietka napisała,chyba tylko w takich markach są szklane butelki.Ja używałam plastikowych z Canpola i Nuka.
A można zapytać dlaczego chcesz szklaną,bo ja się bałam szklanych,że np jak niechcący upuszczę butelkę z ręki na buźkę dzidzi to krzywdę mogę zrobić,jest ciężka,a później starszy maluch może ją stłuc.

Wpadam na chwilkę, Kuba miał gości.
Anisiaj, nie mam fotki. Mam nadzieję że będzie ładny, zawsze od nich zamawiamy:)
Kuba padł.
Ja z własnego wybory nie dałabym Kuby jako 6-latka do pierwszej klasy, ale wyboru raczej mieć nie będę:/
Miłej nocki!!!!!!!!

6mamo, ze wzgledow czysto ekologicznych. Wiem jestem swir :)

Kochana, przyszla paczka :) rozczulilas mnie :) wszystko jest sliczne, wlozylas w to tyle serca, dziekuje! Buciki przeurocze, m w swoim stylu stwierdzil, ze te buciki sa ogromne ;) ja nie wiem jak on wyobraza sobie Zosie ;) dziekuje raz jeszcze! Za list rowniez!

Dziewczynki, jak dorwe kompa to Wam napisze cos na g o Waszych 6latkach w szkole, nie ma sytuacji bez wyjscia ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Anisiaj to ja dziękuję,że miałam możliwość podzielić się tym co się niedawno nauczyłam.Jak zakumam jak robi się sukienusie to i takową rzecz Zosieńka od ciotki dostanie:-)Twój mąż może być zdziwiony ''wielkością'' córeczki po porodzie,hihi!!!

Do góry