reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze sprawy...

Aga zeby sie starac to nie staramy, moj twierdzi ze nie jest gotowy na drugie dziecko, licze na tak zwana wpadke kontrolowana, ale jakos jak chce sie wpasc to nie idzie ... ponad rok nie biore tabletek i jakos nie idzie wpasc; ja czasami tych mezczyzn to nie rozumie ... jak bedziemy miec dzidzi to ok, ale zeby specjalnie sie o nie starac to nie, ahhh czasami ciezko z tymi facetami

justi mi to czasami obojetne jakie imie, po przezyciach z Domi to mi wystarczy zeby dzidzi bylo zdrowe :)

reklama
Sweet ja nie jestem zwolennikiem wpadek kontrolowanych znam to z własnego doświadczenia też tak chciałam zrobic ale nie ma sensu rok namawiałam m na dziecko i w końcu się zgodził sam
Bobo a te body co kupiłaś jak byłyśmy w pepco to dobre?

Aga no masz racje, raz mowi ze chce, jak przyjdzie co do czego to zas nie jest pewny hehe, dlatego mam nadzieje ze w koncu cos nam tam wyjdzie :) na sile przeciez go tez nie zmusze, a ja patrze bardziej pod tym wzgledem ze Dominik juz taki duzy, boje sie potem o roznice wieku :( a do tego Domis sie juz dopomina rodzenstwa, co dzien sie pyta czy mam juz baby w brzuszku :D

na g tzn gdzie? i podejrzewam ze pewnie nie do mnie. ale z ciekawosci pytam :)

Sweet ja się też zastanawiam jak to będzie bo dzieci odchowane a Kubuś taki mały
przepraszam cię to do dziewczyn było

Sweet miedzy mną a moją siostra jest 11 lat różnicy :tak:i jest ok chociaż ona zawsze patrzy na mnie jak na dziecko któremu podcierała tyłek he he

gardło mnie boi bu...............

Ostatnia edycja:
Marta ja to tak nazywam, ale my po prostu od zawsze stosujemy stosunek przerywany, wiec sila rzeczy ryzyko jest ze zajde w ciaze (tym bardziej ze nie stosujemy zadnych zabezpieczen) i wlasnie na to licze :) ale jakos widac ze jak sie chce to nie idzie wlasnie wpasc ... mysle ze w koncu nadejdzie czas ze po prostu sie to stanie. niestety na brak miesiaczki to nie mam co liczyc podejrzewam, bo przy Domi mialam krwawienia do 6 miesiaca ciazy, takze jedyne wyjscie sprawdzenia to wykonywac co jakis czas testy czy to juz :) a tak teraz mysle, ze byc moze jestem, ostatnio przytylam sobie 4 kg, dziwne jedynie ze w piersiach mam siarke ... myslalam ze moze to objawy tarczycy, zrobilam badania i jestem zdrowa wiec to nie tarczyca, ale gdybym nawet byla w ciazy to siarka juz na poczatku? conajmniej wydaje mi sie to dziwne, no ale organizm moze roznie reagowac, sama nie wiem co dokladnie myslec, albo po prostu juz mi psychika tak szaleje, albo hormony, ahhh, trzeba po prostu wyczekac :)

reklama
Bobo ja też a powiedz mi masz rajtki dla Julci?
Sweet my tak 6 lat ze stosunkeim przerywanym i nic dopiero jak że tak powiem do środka poszło w całości to się udało a kiedy masz termin @?

Do góry