reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze sprawy...

reklama
Marta miedzy mna a moja siostra jest 5 lat roznicy - i niestety nie potrafimy znalezc wspolnego jezyka, byc moze przez to ze mamy dwa masakrycznie rozne charaktery i calkiem oddmienne poglady, dlatego boje sie ze w przypadku moich dzieci moze byc tak samo

marta tesciowa mi kupuje rajtuzy dla malej w hurtowni. powiedzialam jej ze ma mi juz nie kupowac bo mam juz za duzo. a ja jej ubieram rajtuzki jak gdzies idziemy zeby jej cieplej bylo. po domu ich nie "czochra" hihi. a czemu pytasz? potrzebujesz? a jak z plaszczykiem? kupujesz na allegro?

Aga - no dokladnie, Domi bedzie samodzielny a tu znow do pieluch wracac :(

Marta - jestem wlasnie po @, przed @ moj sie zapomnial i wlasnie trafil sobie do srodka, teraz akurat mam dni plodne i w tych dniach stwierdzil ze chyba mu troche ulecialo, takze licze na to, iz w tym troche byly akurat te wlasciwe pleminiki :)

Gosiulek - dziekuje za informacje

Sweet mnie nie przeszkadza duża różnica wieku między dzieciakami. Mój syn ma 3lata, a przez kolejne 3 nie planuje kolejnego. Chyba...:-)Wszystko zależy jak nam się ułoży. I też jestem zdania że zdrowie dziecka jest najważniejsze.
Aga, jak sprawa sukienki???
Bobo, przypinam się do Twojej kawy:)
Co macie dzisiaj na obiad?

reklama
Justi kupuję tą czarną z tymi kwiatami, do maja mam jeszcze czas więc może nazbieram:sorry2:

Dziś mam zebranie w kościele zaś wrócę wściekła:wściekła/y:

Do góry