reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze sprawy...

Gosia co dziergasz???\

Marta pochwal się:)

Bobo dziękuję:)) a potem dupa rośnie:( a w maju komunia:baffled:

Bietka nie rezygnuj to jest bardzo piękne imię:))

reklama
No ja w zasadzie niedawno wstalam i wypilam poranna kawe. Tez musze cos zaczac robic, ale dzisiaj mam strasznie leniwy dzien.

Widzialam, ze rozmowy o wszystkim i o niczym, dlatego postanowilam do was dolaczyc :) Przewaznie z rana pije kawe przy komputerze - dzisiaj mi sie troche zaspalo hihi, a na dodatek urwis dzisiaj w domu a nie w przedszkolu, to za bardzo nie umie spokojnie posiedziec :(

Aga tak jak szalik.....cały czas tak samo. Na końcu zszywam oba końce.
426411_347009545404162_1709074596_n.jpg

Bietka dokladnie piekne imie, ja myslalam, ze jak bede miec jeszcze dziewczynke to dam jej na imie Dominika i mialabym piekna parke, no ale jednak zrezygnowalam, bo bede wolac Domi a oni nie bede wiedziec kogo wolam :D teraz chcialabym aby corcia, jesli bedzie dane mi ja miec, bedzie miala na imie Milena

Gosia a jaki szeroki??? chodzi mi ze robisz łańcuszek jaki długi i z czego robisz słupki półsłupki ????

Marcia, Aga bez szalu. Jest mi ciezko fizycznie i psychicznie.

Marcia, wybacz, ale poki co nie mam sily i nastroju, obiecuje, ze wrzuce, ale nie wiem kiedy :)

Aga, Bietka, Sweet jakbym miala drugiego syna (zakladajac, ze Frania bym w ogole miala;)), to bylby Dominik :)

Dobrze, ze jest u mnie mama, to czas inaczej plynie. No i nie musze wstawac gotowac, a to tez istotne.

reklama
Anisiaj pamiętaj że my tu jesteśmy:))

Sweet ja mam Dominia, Oliwię, i Kubisia ( Oli i Kuba mają na drugie imię Dominika, Dominik):)

Do góry