reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze sprawy...

Anisiaj witaj :)

no tak w skrocie obecnie mieszkam w Niemczech przy granicy NL, jeszcze rok mama nadzieje i wracamy do Polski :)

mam 27 lat a moj maluch ma 5 latek :) Moj syn ma na imie Dominik i jest strasznym rozrabiaka :D jak wieszkosc dzieci pewnie :)

nie wiem co jeszcze chcialybyscie wiedziec.

w jakim wieku wy macie dzieci to mozna wyczytac po synaturach, ale z checia cos sie tez o was dowiem, bo akurat tego watku w calosci raczej nie bede czytac ... za dlugi :D

reklama
Sweet ja będę tak w skrócie pisać ;-) trudna nazwa he he he każda z nas jest inna generalnie rozmawiamy o wszystkim i o niczym na pewno znajdziesz coś dla siebie
Bietka dajesz Igiemu herbatki owocowe? Chciałam Oliwierowi kupic tą po 4 miesiacu
Bobo ja też ha ha ha :-D ale z bakaliami ;-)

witaj sweetlady :) u nas jak widać pogaduchy o wszystkim :) dziś narzekamy na pogodę w PL :baffled:
pijemy rano kawę i marudzimy bądź cieszymy się :)
tak nasze dzieciaki bądź w planach, bądź w drodze lub na suwaczkach w sygnaturce :)

bobo też bym zjadła z okazji depresji pogodowej- bo u mnie teraz +3 i deszcz pada :angry::no: po kolana będzie wody ze śniegiem - kurde szok :szok:
marta życzę teraz cierpliwości u nas kaszel trwał ok tygodnia ale katar 3 tyg :baffled: dobrze że w nocy śpi, mniej marudek będzie w dzień
aga tak to jest że rozrabiają nas bracia a jak wyjadą to pusto i tęskno

edit : marta kupiłam mu herbatkę po 5 mcu owocową ale średnio, więc zostałam na wodzie :) której pije ok 2-3 łyki dziennie

Sweet witaj, mój najstarszy syn też ma na imię Dominik i reż rozrabia:)

Anisiaj jak się czujesz???

Bobo
i nie podzieliłaś się:(

Marta ja będę musiała umyć okno tam gdzie brat mieszkał, bo będziemy tam mieć sypialnie i muszę doprowadzić pokój do stanu używalności:)

Bietka to u mnie do tego co u ciebie jeszcze potwornie wiej:(((((((((( Ja mam dwuch braci i obaj za granicą, tylko ja tu zostałam

aga prosze bardzo :)

kraftfoods_alpengold_okienko.jpg

reklama
Do góry