reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze sprawy...

reklama
Jestem generalnie tak płucka czyste, gardełko też kaszel odrywający się od smarków gorączki nie ma to jakieś wirusowe jest przepisała flegamine baby do buzi i krople do nosa dicortineff w środę do kontroli mamy zakaz wychodzenia i nie mam go przegrzewac tempke zbijac pow 38 stopni

zapomniałam wam napisac ze mój dowód se znalazł - zostawiłam go na poczcie i listonosz mi awizo wsadził że mam go odebrac teraz musze dzwonic do urzedu zeby mi nie wyrabiali

Ostatnia edycja:
Dzień dobry:)

U mnie +1 i słoneczko świeci, Dominik je śniadanie i zaraz na rekolekcje idzie:)

Bietka wstępnie na pół roku ale mówi że nie ma zamiaru wracać, rzeczy zabiera a resztę kazał wyrzucić, my zrobimy tam sobie sypialnie:)

Bobo ja zawsze używałam wiziru ale przerzuciłam się na e bo skład ma identyczny:)

Anisiaj mi Kuba w brzuchu też dawał popalić a teraz jest grzeczniutki:)

Kinga Justi miłego dnia

Marta trzymam kciuki za wizytę&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Marta, to dobre wiesci, mam nadzieje, ze Olis szybko dojdzie do siebie. Co do dowodu, ciekawe czy mozna to cofnac.

Bobo, no wlasnie tu mam gule, bo nie mam tez butow na teraz, np. do gina czy do szkoly rodzenia. Taki klops. Wiem, wiem marudze jak baba w ciazy :)

Aga, witaj :)

W ddtvn mowia, ze wiosna moze pod koniec marca buuuuu

Ostatnia edycja:
anisiaj to wstrzymaj się :p chyba że teraz w nich nie będziesz chodziła ( nie rozciągniesz ich) i założysz po porodzie jak nogi nie będę opuchniete i jak znasz firmę i swój rozmiar z tej firmy to OK kup w ciemno, a jak nie to ja bym poczekała tak jak mówi bobo teraz coś taniego a potem kupisz
aga
cieszysz sie z sypialni?;-)

marta dobrze ze to tylko przeziębienie - kurde nie wiem czy dasz radę odwołać żeby Ci nie wyrabiali :confused:

reklama
Do góry