reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze sprawy...

Macie racje, poczekam.

Mam gula co z ta szkola rodzenia, gin mi wydal zaswuadczenie, ze moge, ale mam unikac cw. fizycznych. No i sama nie wiem, zaczyna sie 4.04, nie wiem czy isc, ehhhhh jakie ja mam dylematy ;) M juz mnie sluchac nie moze :)

reklama
Bobo dobre zapierdalanki:)

Bietka pewnie że się cieszę:) zawsze to więcej miejsca będziemy mieć:)

muszę dziś dom odgruzować bo dawno nie miałam takiego bałaganu:(((

A potem muszę bratu wyprasować co wyprałam , jak ja to lubię

Anisiaj jak gin pozwolił to idź zawsze to nowe doświadczenie a ćwiczyć wcale nie musisz możesz chodzić tylko na teorię, bynajmniej u nas tak było

Aga, a czemu Ty masz mu prasowac???? Raczki mu odjelo?

Wow, na 2 Pudzian opowie o swojej walce z cellulitem. Matkoooooo, co za shit :)

Aga, no taka mam umowe z polozna, ze moge nie cwiczyc. Mimo wszystko obawy mam, bo dojazd itd, ale w sumie bardzo mi zalezy. Chcialabym, zeby m tez zdobyl wiedze o pielegnacji, bo on jest totalnie zielony.

Ostatnia edycja:
Anisiaj ładnie poprosił:-D na szczęście dużo tego nie ma:)

Martuś no właśnie, ja ich zawsze do uszu dzieciom używałam i dlatego się dziwię że masz je do noska stosować

Marcia, to szybko dzwon :)

Mowilam Wam co m wymyslil z wozkiem? Gadalismy, ze trzeba Nuci kupic nowe pasy no i gdzie ona teraz bedzie jezdzila itd. M mowi, ze jak ogladal test naszego wozka, to Nucia juz sie nie zmiesci do bagaznika. Na co ja mowie, ze luz, bo to tylko gondolka jest duza, wiec tylko pol roku, a potem bedzie spacerowka, ktora sie bosko sklada. Na co m: to czemu nie kupimy tylko tej spacerowki? Po co nam gondola? Rece mi opadly :)

anisiaj pewnie po co gondola :-D ja uważam że szkoła rodzenia nie jest potrzebna, mój też był zielony ale 3 dni w szpitalu z pielęgniarką mu wystarczyły, ale anisiaj wiem że u Ciebie łatwiej jest w szpitalu przy porodzie więc z tego względu bym poszła

aga no ja też mam prasowanie - :szok: pranie z soboty czeka :/

marta ja miałam na uszy w ciąży docortineff ale miałam go wkraplać do nosa, on ogólnie jest na obrzęki błony śluzowej... więc chyba lekarz wie co robi :) pomoże Oliemu ... niestety katar u takich maluszków trwa długo ... masz m w domu czy na delegacji ???

reklama
Do góry