reklama
Smerfetka*
Fanka BB :)
witam z kawka
Martus jejku tak mi szkoda Olinka Buziaczki dla Niego :* niech chorobsko idzie precz....
Ja dzis na 9 do pracy jakas nie wyspana jestem snily mi sie dziwne rzeczy nawet nie pamietam dokladnie co ale wiem ze mnie ten sen zmeczyl wystraszyl i sie nie wyspalam
MILEGO DNIA...
Martus jejku tak mi szkoda Olinka Buziaczki dla Niego :* niech chorobsko idzie precz....
Ja dzis na 9 do pracy jakas nie wyspana jestem snily mi sie dziwne rzeczy nawet nie pamietam dokladnie co ale wiem ze mnie ten sen zmeczyl wystraszyl i sie nie wyspalam
MILEGO DNIA...
bobofrutek
Julisiowa mamunia :)
dzien dobry
wlasnie wcinam sniadanko i pije kakao ))))
zaraz bede ogarniach chate i pakowac nas a ok 13 mamy zamiar wyjechac bo zaraz m jedzie na montaz wiec troche mu tam zejdzie.
marta buziaczki dla Olisia :* oby pediatra cos mu przepisala zeby sie bidulek nie meczyl
milego dnia wszystkim
wlasnie wcinam sniadanko i pije kakao ))))
zaraz bede ogarniach chate i pakowac nas a ok 13 mamy zamiar wyjechac bo zaraz m jedzie na montaz wiec troche mu tam zejdzie.
marta buziaczki dla Olisia :* oby pediatra cos mu przepisala zeby sie bidulek nie meczyl
milego dnia wszystkim
Czesc kochane, ja tez witam sie po ciezkiej nocy. Do 3 nie moglam zasnac, o 6.30 juz wstalam. Zosia pol nocy grala na moich zebrach.
Dzisiaj przyjezdza do mnie mama, zostanie do srody i tak co tydzien do porodu, bo m zaczyna nowa prace i bede dlugo sama.
Smerfie, milego dnia w pracy!
Marcia, szkoda mi Olisia i Ciebie. Mam nadzieje, ze lekarka Wam cos podpowie, bo chyba dzisiaj macie?
Bobo, milego wyjazdu zagladaj do nas
Dzisiaj przyjezdza do mnie mama, zostanie do srody i tak co tydzien do porodu, bo m zaczyna nowa prace i bede dlugo sama.
Smerfie, milego dnia w pracy!
Marcia, szkoda mi Olisia i Ciebie. Mam nadzieje, ze lekarka Wam cos podpowie, bo chyba dzisiaj macie?
Bobo, milego wyjazdu zagladaj do nas
bietka84
szczęśliwa :)
witam z kawką
biorę się za nadrabianie ...
bobo i jaki smoczek masz teraz ??? dalej 0 czy +3 ??? wow jaki komplement od męża kurcze podziwiam ja boję się robić wołowinę... jakoś mam stracha że nie wyjdzie :/
marta zdrowia dla synka ... napewno lekarz da Wam syropek i krople do nosa, polecam Ci "katarek" do odkurzacza - super odciąga...
anisiaj super masz mamę dobrze ze dotrzyma Ci towarzystwa
justi co jadłas w macu ???
smerfie czasem sa takie sny, które wymęczą człowieka ...
aga brat na stałe wyjeżdza?
6 mamo a u Ciebie wszyscy zdrowi już???
miłego dnia
biorę się za nadrabianie ...
bobo i jaki smoczek masz teraz ??? dalej 0 czy +3 ??? wow jaki komplement od męża kurcze podziwiam ja boję się robić wołowinę... jakoś mam stracha że nie wyjdzie :/
marta zdrowia dla synka ... napewno lekarz da Wam syropek i krople do nosa, polecam Ci "katarek" do odkurzacza - super odciąga...
anisiaj super masz mamę dobrze ze dotrzyma Ci towarzystwa
justi co jadłas w macu ???
smerfie czasem sa takie sny, które wymęczą człowieka ...
aga brat na stałe wyjeżdza?
6 mamo a u Ciebie wszyscy zdrowi już???
miłego dnia
Ostatnia edycja:
szóstkowa mama
Fanka BB :)
Dzień dobry dziewczynki!!!
Ja jeszcze przed śniadaniem,ale dzieci już wyprawione do szkoły.
U nas wieje taki wiatr,że głowy chce urywać,jak halny w górach i jest -3 st.A przecież za trzy dni wiosna !!!
Martuś ale się namęczycie oboje z Olinkiem,myślę o was,zdrowiej szybko chłopczyku!!!
Bobo tylko zaglądaj do nas,spokojnej podróży!!!
Anisiaj moje dzieci też lubiały grać mi na moich żebrach,ale to przecież taka słodka muzyka:-).
Miłego dnia dla wszystkich lejdis!!!
Ja jeszcze przed śniadaniem,ale dzieci już wyprawione do szkoły.
U nas wieje taki wiatr,że głowy chce urywać,jak halny w górach i jest -3 st.A przecież za trzy dni wiosna !!!
Martuś ale się namęczycie oboje z Olinkiem,myślę o was,zdrowiej szybko chłopczyku!!!
Bobo tylko zaglądaj do nas,spokojnej podróży!!!
Anisiaj moje dzieci też lubiały grać mi na moich żebrach,ale to przecież taka słodka muzyka:-).
Miłego dnia dla wszystkich lejdis!!!
justi82
Kubusiowa mama
WItam się i ja. Dzisiaj młody w domku został, więc urwanie głowy
Marta, lekarz na pewno wam podpowie co mu podawać!!! Zdrówka!!!!!!!!!
Bobo, to Ci dziisaj szybko dzień zleci:-)
Anisiaj, biedulko, pamiętam takie noce, kiedy o 3 robiłam sobie herbatkę...
Bietka, jakąś nową kanapkę jedliśmy, New York, bardzo odchudzająca. Na razie waga stoi w miejscu, bo nie ćwiczę, ale dzisiaj postanowiłam sobie poćwiczyć (po raz kolejny )
6-kowa, ja mam serdecznie dość tej niekończącej się zimy...w zeszłym roku 20marca było zero śniegu, suchutko, i kopaliśmy dziurę pod dom
Smerfi miłego dnia w pracy!!!
Aga, Gosia, wstawać
Miłego dzionka dla każdej!!!!!
Marta, lekarz na pewno wam podpowie co mu podawać!!! Zdrówka!!!!!!!!!
Bobo, to Ci dziisaj szybko dzień zleci:-)
Anisiaj, biedulko, pamiętam takie noce, kiedy o 3 robiłam sobie herbatkę...
Bietka, jakąś nową kanapkę jedliśmy, New York, bardzo odchudzająca. Na razie waga stoi w miejscu, bo nie ćwiczę, ale dzisiaj postanowiłam sobie poćwiczyć (po raz kolejny )
6-kowa, ja mam serdecznie dość tej niekończącej się zimy...w zeszłym roku 20marca było zero śniegu, suchutko, i kopaliśmy dziurę pod dom
Smerfi miłego dnia w pracy!!!
Aga, Gosia, wstawać
Miłego dzionka dla każdej!!!!!
reklama
bobofrutek
Julisiowa mamunia :)
ogarnelam kuchnie teraz przerwa na kawke Julka spi m nie ma wiec cisza no nie calkiem bo pralka chodzi. a wlasnie mialam wam sie pozalic. kupilam proszek bryza i gorszego go....wna nie bylo. mimo ze dodaje odplamiacz ten oxy do bialego prania to i tak skarpety brudne niedoprane. na ciemnych ubraniach zostawial slady biale wiec ciemne piore w plynie. jestem zla na ten proszek. jest go caly taki karton duzy jak od proszkow niemieckich bo sobie tam przesypala no i bede musiala to wyrzucic bo przecez prac sie w tym nie da.
bietka smoczek mam ten co mialam od urodzenia. m kupil wczoraj do butelki "wolny" 3+ wiec sprobuje jej zmienic i zobacz czy bedzie chciala pic.
bietka smoczek mam ten co mialam od urodzenia. m kupil wczoraj do butelki "wolny" 3+ wiec sprobuje jej zmienic i zobacz czy bedzie chciala pic.