reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze sprawy...

A ja mam z tym problem. Bo z jednej strony zgadzam sie z Toba, ze jak dawac to obojgu, a z drugiej mam zgryz, ze idac do dzieci zawsze z drobiazgiem, uczymy je radosci z tego, co przynosimy, a nie z nas.

reklama
Melduję się:)
Anisiaj, sprawa 1-sza, końcówka się dłuuuuuuuuuuuży, okropnie niestety.
2-ga, niekoniecznie szła bym na przyjęcie. Chuchaj na zimne. Jeżeli to nie daleko, to możesz wyrwać się na samo przyjęcie, kościół odpuścić. Ale jeżeli kawałek, to nie ma sensu. Mnie też bardzo podobają się takie ala obrazki jak Gosia wstawiła. My kupowaliśmy chrześnicy m obrazek z Matką Boską. 3-cia, ile rodzeństwo ma lat??

Justi, 2 lata. Dopiero miala prezent pod choinke, potem na urodziny, a miedzy tym sie nie spotykamy. Cos malego jej damy, chyba kwiatuszki, tak wymyslilam, bo juz mam dosc tych materialnych prezentow.

Dzieki Justi, odpuszcze w ogole. Nie bede ryzykowac.

Ostatnia edycja:
cześc dziewczynki melduje że jestem dowód sie nie znalazł pojechałam wyrobic nowy i dali mi zaświadczenie ze tamten zgubiłam eh.... niebyło mnie wczoraj bo musze w końcu zrobic obiecane czapki więc dziś jak sie uda to wpadne przepraszam ze o sobie. Miłego dnia i buziaki :*

dzień dobry wszystkim :)

wczoraj usnęłam i nawet się nie pożegnałam

anisiaj cóż będę doradzać, wszystko zostało już napisane.
marta dobrze że zgłosiłaś zgubienie
justi miłego dnia również

wstajemy śpiochy :) !!!

garfield111.gif

Dzień dobry:)

Zaprowadziłam Oli do przedszkola:)

Anisiaj podobno żadne dziecko 6 nie idzie do szkoły, przynajmniej na forum nikt się nie odezwał, my Oli jednak nie poślemy. Z tego co pani mówiła w ciągu ostatnich trzech lat poszło tylko ośmioro sześciolatków do szkoły, rodzice nie chcą puszczać dzieci wcześniej do szkoły.
Jeśli chodzi czy się dłuży to mnie się bardzo dłużyła końcówka za każdym razem a im bliżej tym dni były dłuższe.
Jeśli chodzi o prezent to ja mojej chrześnicy kupiłam złote kolczyki bo chciałam żeby zostało jej coś na pamiątkę, Dominik od chrzestnego na chrzciny dostał oprócz prezentów złoty łańcuszek z medalikiem z Matką Boską.

Martuś m jak zgubił dokumenty to na policji nie przyjęli zgłoszenia bo to nie kradzież:( Ale dobrze że wyrobiłaś nowy dowód:)

Bietka ja się wczoraj położyłam wcześniej ale do późna nie mogłam spać

Justi miłego dnia:)

Wczoraj w M jak miłość wspominali to "nasze" Zegrze:-D

dzien dobry :)
ja znow sama z julka a m z ojcem pojechali remont robic. wracamy w piatek idziemy z mala na szczepienie i w poniedzialek znow tu do rodzicow remont robic bo wszystko jest w tym mieszkaniu w stanie surowym teraz a roboty ohoho i jeszcze troche.
milego dnia wszystkim

reklama
Hej
Witam się z kawką.
Właśnie dostałam propozycję współpracy. Na razie żadnych konkretów nie znam.Dzwoniła koleżanka że dziewczyny
z tego bloga chciałyby bym u nich wystawiała swoje prace
Reszta świata

Miłego dnia

Ostatnia edycja:
Do góry